Celeb

Nem Hajdúék az egyetlenek, akik nem tudnak elszakadni egymástól

Nyakó András

Létrehozva: 2016.12.04.

<p>A sztárok szerelmi élete nem szűkölködik szappanoperába illő fordulatoktól. Sarka Kata és Hajdú Péter válságba került házassága hónapok óta a nyilvánosság előtt zajlik, és úgy tűnik, még távol a végszó. De nem övék az egyetlen olyan kapcsolat, amely egyik pillanatról a másikra vesz új fordulatot.</p>

Sok férj, sokadjára

Elizabeth Taylor szerelmi élete önmagában kalandos nyolc házasságkötésével. Az egykor ünnepelt hollywoodi sztár ötödik férjével, a szintén sikeres színész Richard Burtonnel, kétszer ugrott fejest a házaséletbe. A két filmcsillag a Kleopátra című film forgatásán jött össze, bár akkor még mindketten házasok voltak. 1964-ben kötötték össze életüket hivatalosan. Mivel kapcsolatuk alatt folyamatosan azon aggódtak, ki a nagyobb sztár, tíz év után a válás mellett döntöttek. Egy évvel később, 1975-ben ismét oltárhoz álltak, de hamarosan másodjára is elváltak.

A magyar sztárvilágban sem egyedülálló a se veled, se nélküled kapcsolat. Gregor Bernadett harmadik férjétől, Somogyi Istvántól kilenc év után vált el. A színésznő akkor Magyar Attila színésszel vigasztalódott, akivel egy közös színházi munka során melegedtek össze. Kapcsolatuknak hamar vége szakadt, és a színésznő ismét összejött Somogyival. A sztárpár viszont másodjára már nem húzta sokáig, két év után véglegesen szétmentek.

Dupla esküvő, dupla válás

Pamela Anderson és Rick Salomon pókerjátékos 2007-ben vonultak oltárhoz. Két hónappal később frigyüket érvénytelenítették, mivel a szőke ciklon – állítása szerint – összejárt első férjével, Tommy Lee-vel. Két évvel ezelőtt a szőkeség újraházasodott Salomonnal, de Pam később beadta a válókeresetet. Egy ideig úgy tűnt, mégsem válnak, végül tavaly áprilisban hivatalosan is véget ért a kapcsolatuk.

A színésznő, Melanie Griffith 18 évesen ment hozzá a nála nyolc évvel idősebb Don Johnsonhoz. A rapid lagzit Las Vegasban tartották, amely villámszerűen, hét hónappal később zátonyra is futott. A páros valamiért úgy döntött, másodjára is nekifutnak a közös életnek, amelyben közrejátszhatott, hogy közös gyermekük, a Szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson még a második házasságkötés előtt pár hónappal megfogant. Griffith és Johnson útjai hét év után vélhetőleg végérvényesen kettéváltak.

Lírai okok

A viharos házasságkötések és válások irodalmi nagyjaink életében sem volt másképp. Mikszáth Kálmán 1873 nyarán vette feleségül Mauks Ilona Máriát. A friss házasok élete nehezen indult, sokáig nyomorban éltek. Elmondások szerint Mikszáth nem tartotta magát méltónak arra, hogy felesége férje legyen, ezért azt mondta az asszonynak, hogy mást nőt szeret, így házasságuk ötödik évében elváltak. Mikszáth szerelmi élete ezen a ponton balladai homályba vész. Az írónak aztán beindult a szekér, így 1882-ben ismét oltár elé állt korábbi feleségével.

Cinit huszonkét évvel fiatalabb szerelme hagyta cserben

Zalatnay Sarolta is elfogyasztott két férfit, mire kikötött harmadik, nála 22 évvel fiatalabb férjénél, Márton Csabánál. Amikor Cini feje fölött sokasodtak a felhők, Csaba kilenc együtt töltött év után eltűnt az énekesnő életéből, aki 2004-ben csalás miatt börtönbe került. Még ebben az évben a páros hivatalosan is elvált egymástól. Csaba idén tűnt fel újra a sztár életében, nem olyan régen már arról beszéltek egy interjúban, hogy  ismét egy párt alkotnak.

Minden jó, ha jó a vége

Tündérmesébe illő módon indult Pink amerikai énekesnő és Carey Hart motorversenyző kapcsolata. Szerelem volt első látásra az övék, 2006-ban ki is mondták a boldogító igent. Két év után jelentették be, hogy beadták a válókeresetet, ugyan a baráti kapcsolat megmaradt közöttük.

Hart bátyja halála idején az énekesnő támogatta az összetört exét, valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy a pár újra összejött. 2010-ben megszületett első közös gyermekük, idén ősszel pedig újabb babavárásról adott hírt a pár, így a családi idill náluk tartósnak bizonyul.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714065611
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159413_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nagyon várjuk haza mind" - Rejtélyes módon veszett nyoma a nyíregyházi családanyának, ezzel a kocsival tűnt el Zsuzsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158389_auto_resized.jpg
ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157001_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez a szervezőbizottság szégyene lenne" – Áll a bál Párizsban, nagy a baj az olimpia helyszínén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja