Nem csitulnak a kedélyek: tovább folytatódik Szabó Zsófi és Majka vitája

Szombaton Majka kitett a privát Facebook-oldalára egy nyilvános posztot, amelyben azt kérdezi Szabó Zsófitól, hogy hogy mehetett át egy olyan mondat a Story magazinba az anyukájával közösen adott interjújukban, hogy „aggódok, félvér lesz az unokám”.

Ilyen van 2017ben? Szabó Zsofi mit csinált mikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet ?..😧😧

Közzétette: Peter Majoros – 2017. június 17.

Szabó Zsófi erre reagálva még szintén szombaton válaszolt egy bejegyzéssel, miszerint ma nincs Magyarországon elfogadás, és ezzel csak példát akartak mutatni, hogy noha édesanyja nem örült először Zsófi roma választottjának, fél évig nem is állt szóba emiatt a színésznővel, ma már máshogy gondol erre, és épp azért fél attól, hogy félvér lesz az unokája, mert akkor a mindennapokban megkülönböztetés fogja érni.

Sziasztok! Majoros Péter az elmúlt évek alatt közösségi oldalán másodszor nyilvánul meg velem kapcsolatban. Persze...

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2017. június 17.

Majka ugyanakkor tovább folytatta a vitát, Zsófi posztja alatt kommentben reagált, amiben azt írja, hogy ő nem akart gonoszkodni, viszont most majd mindenki azt látja majd, hogy Majka szemétkedik. Ráadásul a privát oldalára rakta ki a kérdést.

Erre jött Zsófi válasza, hogy Majka felelős minden szaváért, és noha a rapper lehet, hogy a magán oldalára írta ezt, de a bejegyzés nyilvános. És még itt sincs vége, mert Majka szerint rasszistának lett beállítva, miközben az eredeti kérdésére még mindig nem kapott választ.

Nem vagyunk biztosak abban, hogy ennek a vitának itt most vége is lesz.