Nem csak Demcsákot zaklatja a lábfetisiszta rajongó

Egy lelkes rajongó kért már tőle használt harisnyát, fotót a lábáról, de volt, aki meg is ajándékozta a műsorvezetőt: mégpedig saját hímvesszőjéről készült fotóval.
Egy lelkes rajongó kért már tőle használt harisnyát, fotót a lábáról, de volt, aki meg is ajándékozta a műsorvezetőt: mégpedig saját hímvesszőjéről készült fotóval.

A hírességek élete sem csak a csillogásról szól, vagy arról, hogy ismertségük áldásaként szebb húst kapnak a hentesnél. El kell viselniük ismertségük árnyoldalait, ráadásul amióta szinte mindenki használja a közösségi oldalakat, egyre gyakrabban kényszerülnek erre. Mert bár névvel kell bejelentkezni egy-egy ilyen oldalra, senki nem ellenőrzi, hogy a név mögött valóságos személy áll-e. Álnéven viszont bármi megtehető.

Demcsák Zsuzsa a péntek reggeli Mokkában fakadt ki kéretlen rajongói miatt, sikamlós terepre terelve a Facebook új funkcióiról szóló beszélgetést. Zsuzsa azt akarta megtudni a stúdióban ülő szakértőtől, hogy miként tudna egyes embereket letiltani a közösségi oldaláról. És hogy miért lenne erre szüksége? Számos beteges zaklatója akad, aki privát üzenetben képet küld a nemi szervéről, vagy éppen Zsuzsa használt harisnyáit próbálja elkunyerálni.

– Aki hozzászól a posztjaimhoz, azt le tudom tiltani, de aki privát üzenetet küld a közösségi oldalamon, azt nem. Márpedig rengeteg lábfetisiszta van, Magyarország a lábfetisiszták országa! – fogalmazott Demcsák. Előfordult, hogy valaki a lábáról készült, felnagyított képet küldött neki, de ennél meglepőbb aberrációval is találkozott.

– Van, aki azt kéri, küldjem el neki a használt harisnyámat – fakadt ki a műsorvezető, és utalt arra is, volt már, aki a nemi szerve fotójával „ajándékozta” meg.

– Tudom, hogy a lábmániás üzenetíró szinte minden műsorvezetőnőt és színésznőt megtalált már a levelével – mondta az adás után lapunknak Zsuzsa. – Valóban vannak ilyen kirívó esetek, de nem foglalkozom velük különösebben, és ezek száma elenyésző a támogató, problémára felhívó üzenetekéhez képest. Ezeket mindig megválaszolom. A Mokkába nemegyszer behívjuk őket, és bemutatjuk a sorsukat, történetüket a műsorban.
Zsuzsa szerint talán ugyanaz zaklathatja őt, aki Lolát. Az énekesnőt ugyanis arra kérték, hogy harisnyás lábáról vegye le a cipőt, és úgy mutassa meg.

– Nekem szerencsére ritkán írnak ilyen üzeneteket, fenyegetést viszont már kaptam, amikor a Tokio Hotel előtt léptem fel – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Hevesi Krisztának ágyékon rúgásért könyörögnek

A szexuálpszichológust eredetileg azért kerestük meg, hogy szakértőként beszéljen a jelenségről, ám mint híresség, ő is hajmeresztő esetekről számolt be.

– Egy időben én is tucatszámra kaptam képeket férfi hímvesszőkről, és van egy rendszeresen jelentkező úr, aki azért könyörög, hogy legalább írjam le neki, hogy tökön rúgnám – mesélte Kriszta, aki szerint ezek az esetek erősen kimerítik a szexuális betegség fogalmát.

– A fetisizmus jelentése kultúránként eltérő. Addig nincs baj, amíg valaki szereti a szép női láb látványát, de csak ha azt a nővel együtt szereti. A probléma akkor kezdődik, ha már mindegy, melyik nőé, csak harisnyában legyen az a láb, súlyos eset pedig, ha csak a harisnya, a használt tárgy fontos már – magyarázta a szakértő.