Celeb

Nem a színészetből él Fábián Anita

D. A.

Létrehozva: 2017.06.06.

Két hónapja küldték el a Jóban Rosszban sorozatból Fábián Anitát, a színésznő azonban nem esett kétségbe: civil pályára tér, hogy tovább színészkedhessen.

Fábián Anita nyolc év után kényszerült arra ,hogy változtasson és új életet kezdjen. Ennyi ideig szerepelt a napi kórházsorozatban.A színésznő két lábbal a földön jár, ezért úgy döntött, hogy a bizonytalan színészi pálya mellett a civil világban fekteti be spórolt pénzét.

– A befektetésről, amiben gondolkozom, egyelőre csak annyit szeretnék elárulni, hogy  elsősorban az anyagi gyarapodást kell, hogy szolgálja. Erre a biztonságra van szükségem ahhoz, hogy szabadon gondolkodó és független színésznő maradhassak. A bizonytalanságtól zeng a szakma. Elmúltam negyvenéves, van egy serdülő lányom, szeretném őt tisztességesen felnevelni, megvalósítani az álmait, sőt az én álmaimat is. Ehhez viszont elengedhetetlen az anyagi biztonság. Egy színész élete, így a pénzkeresete is annyi mindenkitől függ… sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. Én viszont szeretném tudni – érvel Anita, akit érzéseiben mélyen érintett, hogy kiírták a sorozatból. Az új tervek és az új színházi munkák azonban feledtetik a bánatát. 

– Eleinte furcsa volt, hogy ráérek és nem kell menni forgatni, de most már nagyon élvezem, főleg, hogy hamarosan újra próbálni kezdek. Nem akarom félrevezetni az embereket, nehéz a továbblépés, de  igyekszem a tegnap könnyeiből a mában mosolyt fakasztani. Egy biztos, én színésznő vagyok, szükségem van a játékra, nekem ez a mániám – magyarázta a színésznő, aki nincs egyedül a bajban. Szerelmi életéről nem szokott beszélni, de lapunknak annyit elárult, hogy van egy társa, aki mindig mellette áll, és segíti mindenben.

Palvin Barbi nyomdokain jár Pipi

Még csak 12 éves, de már most fényes modellkarriert jósolnak Anita lányának, Pipinek. A gyönyörű kislányban a szakma legnagyobbjai látták meg a lehetőséget, ezért nemsokára Palvin Barbival is találkozhat. 

– Komolyan veszi a lányom a modellkedést, én meg támogatom. Ugyanannál a modellügynökségnél foglalkoznak vele, amelyiknél Barbi karrierje is elindult. Kéthetente jár hozzájuk több kis társával együtt tanulni, hogyha majd betölti a 14. életévét, és eléri a minimum 170 centimétert, akkor már tapasztaltabb legyen, mint az előző modellgeneráció. Büszke vagyok rá, és örülök, hogy vannak kitűzött céljai! Egy fiatal lány életútjába miért ne férhetne bele pár év modellkedés? Nem szeretem, amikor az emberek megszólják ezt anélkül, hogy utána járnának, hogyan is működnek a dolgok. De az emberek már csak ilyenek. Ott vagyok Pipi mögött, együtt haladunk az álmai felé, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő – magyarázta a büszke anyuka.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után