Nehéz körülmények között él a Barátok közt egykori színésznője

Mindennap küzd az életben maradásért a Barátok közt korábbi szereplője. Férje elhagyta, így nyugdíjas szüleire támaszkodik, hogy gyermeke ne szenvedjen hiányt semmiben. Ennek ellenére nem szeretné, hogy sajnálják őt az emberek.
Mindennap küzd az életben maradásért a Barátok közt korábbi szereplője. Férje elhagyta, így nyugdíjas szüleire támaszkodik, hogy gyermeke ne szenvedjen hiányt semmiben. Ennek ellenére nem szeretné, hogy sajnálják őt az emberek.

Csifó Dorina hitt a tündérmesékben. Elhitte, hogy a szerelem örökké tart, hogy a közös gyermek, a szeretet és a házassági fogadalom örökre összeköthet két embert. Ám sajnos közel egy évvel ezelőtt minden álma romba dőlt, amikor a férje elhagyta őt és közös gyermeküket, majd szembetalálta magát a rideg valósággal.

– Amikor Viktor elköltözött, alig bírtam összeszedni magam, de Vincéért fel kellett állnom a padlóról, és az anyaszerep mellett a családfenntartó szerepét is magamra kellett vállalnom. Nap mint nap küzdök azért, hogy a gyermekem mindent megkapjon, amire szüksége van, de bevallom, a szüleim segítsége nélkül nem tudom, mi lenne velünk.

A nyugdíjas szülők mindenben támogatják az egykori tinisztárt, akinek nincs állandó munkahelye. Ám helyzetüket az is nehezíti, hogy a lány édesapja nem olyan régen agyvérzést kapott, így minden feladat a család női tagjaira hárul.

– Édesanyám ahol és ahogyan csak tud, segít, de nem támaszkodhatok rá folyton. Az elmúlt időszakban megtanultam apa és anya is lenni egy személyben, ahogyan rengeteg anyuka kénytelen létezni Magyarországon. Vince pedig sohasem szenvedett hiányt semmiben – mesélte az elszánt anyuka aki 26 éves kora ellenére már megjárta a mennyországot és a poklot is.

Dorina az elmúlt időszakban igyekezett távol maradni a nyilvánosságtól, ám most mégis úgy érzi, beszélnie kell nehézségeiről, hiszen története talán erőt adhat a hasonló sorsú édesanyáknak. Azoknak a bátor asszonyoknak, akik a nehézségek ellenére sem adják fel a küzdelmet, akik erőn felül tesznek meg mindent gyermekük jólétéért és boldogságáért.

Előttünk cseperedett felnőtté Noémi

A Barátok közt egykori Noémije 2003-ban tűnt fel a képernyőn, az akkor még 15 éves kislány a nézők szeme előtt cseperedett fel. Majd 2007 őszén kilépett a sorozatból, hogy zenei karrierjét építgesse. Ám sajnos profizmusa ellenére énekesnőként nem futott be akkora karriert, mint azt remélte.