Negyedszer is rákos Terry Black

Kineveti a halált Terry Black. A transzvesztita előadó negyedszer veszi fel a harcot a gyilkos kórral. Már a legrosszabbra is felkészült, és előre megírta halotti beszédét.
Kineveti a halált Terry Black. A transzvesztita előadó negyedszer veszi fel a harcot a gyilkos kórral. Már a legrosszabbra is felkészült, és előre megírta halotti beszédét.

Terry Blacket az elmúlt években nem kíméli a sorsa. Kétszer kezelték mellrákkal, egyszer tüdőrákkal, tavaly volt egy infarktusa, épp egy évvel ezelőtt egy mentőautóban érte az infarktus. Tíz év alatt tizenegy komoly műtétje volt, átesett kemoterápiás és sugárkezeléseken is. A híresség sajnos még mindig nem makkegészséges, a jövő héten újra kés alá fekszik, most éppen végbélrák miatt szorul orvosi kezelésre.

Életigenlése mindezek ellenére csodálatra méltó. Pozitívan néz a jövőbe. A transzvesztita előadó azt mondja, a sok betegség ellenére is nagyon szerencsés ember, hiszen amikor nagy bajban van, mindig a legmegfelelőbb orvoshoz kerül, legyen az Magyarországon vagy Münchenben, ahol él.

© Fotó: Bors

– Igazi túlélő vagyok, az orvosok is csodálkozva néznek, amikor mosolyogva és gyógyultan sétálok ki egy kezelésről – mondja a Borsnak Terry Black.

– Túléltem már olyan komoly rákokat is, amelyek ellen azok, akikkel egy kórteremben feküdtem, sajnos elvesztették a harcot. Nekem van két gyer­meke­m, akik miatt nem érek rá meghalni, úgyhogy most sem kell aggódni értem! – üzeni az olvasóknak, majd részletesen beszámol a rá váró kezelésről.

– Most nem kemoterápiát, hanem egy újfajta infúziós kezelést kapok a jövő héten, ezzel szorítják vissza a rákos sejteket. Bár nem félek a haláltól, természetesen végrendelkeztem már, a két gyermekem jövője atombiztos. Ha nem leszek, akkor is kényelemben és biztonságban nőnek majd fel.

Terry Black azt is elmesélte a Borsnak, hogy milyen furcsa dologra készül a műtétje után.

– Stúdióba vonulok, mert szeretném felmondani a saját halotti beszédemet. Ki más tudhatja nálam jobban, hogy mit tartalmazzon, nem? – kérdez vissza.

– Nekem ott senki se beszéljen hülyeségeket, és senki se sírjon. Világéletemben vidám ember voltam, azt szeretném, ha az utolsó utam is jó hangulatban telne, szóval csakis az legyen majd ott, aki képes egy temetésen nevetni.