Negyedszer is kivasalták Berki heréjét

Mennyi titok rejlik egy herevasalásban! Például az, hogy Vujity Tvrtko éppen azután egy nappal állította Berkiről: nem is volt zacskósimításon, hogy az izomember leszállt az orvosi ágyról – már negyedszer!
Mennyi titok rejlik egy herevasalásban! Például az, hogy Vujity Tvrtko éppen azután egy nappal állította Berkiről: nem is volt zacskósimításon, hogy az izomember leszállt az orvosi ágyról – már negyedszer!

Ismét kivasaltatta a heréit Berki Krisztián, s ez már a negyedik beavatkozás volt – értesült a Bors. A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte, azokat azonban sikerült titokban tartania az izomembernek. Most lapunknak azt is elárulta, jó ideje igyekszik mindent megtenni, hogy teste, arca, alakja csúnyább legyen – egyelőre hiába.

– Rendszeresen járok botoxkezelésekre is, a szemem alatt is feltöltötték már a ráncaimat, többször is, mégsem vertem nagy dobra – mondta a Borsnak Berki Krisztián, aki február 25-én egy újabb herevasaláson esett át, amelyről a péntek esti Édes Életben láthatnak összefoglalót a nézők.

Ez azért is érdekes, mert éppen egy nappal később, február 26-án a csatorna emblematikus ar­cát, Vujity Tvrtkót részint épp Berkinek és a herevasalásnak köszönhetően menesztette a csatorna. A riporter a Mokkában esett Berkinek a képviselt értékei kapcsán, azt is kijelentette, tudja hogy nem is volt herevasaláson. Berki erről már nem be­szél, magáról és heréiről azonban szívesen.

– A herevasalás sosem létezett. Csak egy bőrfeszesítő eljárás, amelyet először az én heréimen végeztek el, így a herevasalás kifejezés általam született meg, ezt a szót nekem köszönheti Magyrország – futtatta eszméit a sportember.

– Fontos az életemben, hogy a két fekete 8-as soha ne a térdemet verje. Két év alatt ez a negyedik vasalásom. Egyébként frusztrál, hogy ilyen jól nézek ki. Meg is próbálom elrondítani magam, de nem sikerül, olyan tökéletes a genetikám! Tökéletes test, kockás has… Megettem naponta egy üveg mogyorókrémet, aztán kettőt, hogy nagy, pohos hasam legyen, de ezektől is csak szebbé váltam. Aztán próbálkoztam napi egy kiló cukorral, de hiába. Reménytelen harc ez…

Hogy Berki heréi hogyan festenek most, azt egyelőre nem tudjuk. Az Édes Élet péntek esti epizódjában ugyanis a beavatkozás intim részeit nem mutatják be, de a kezelés összefoglalóját megnézhetik az érdeklődők. Így csak arra emlékezhetünk nosztalgikusan, amikor dr. Tizedes György csodapálcái először érintették meg a két ráncos gömböcskét.