Négy liter zsírt szívtak le Molnár Anikóról

Molnár Anikó hónapok óta azt harsogja, hogy elfogadta kikerekedett testét, és soha nem volt olyan boldog, mint most, plusz húsz kilóval. Ám a jelek szerint mégsem volt teljesen elégedett, mert tegnap kés alá feküdt.
Molnár Anikó hónapok óta azt harsogja, hogy elfogadta kikerekedett testét, és soha nem volt olyan boldog, mint most, plusz húsz kilóval. Ám a jelek szerint mégsem volt teljesen elégedett, mert tegnap kés alá feküdt.

Molnár Anikó 2003-ban valódi szexbombaként vonult be a ValóVilágba. A 180 cm magas lány kifogástalan alakjára a férfimagazinok fotósai is felfigyeltek. Nők irigyelték, férfiak vágytak rá. Aztán teltek múltak az évek, magánéleti válság, depresszió, pánikbetegség mind nyomot hagyott a népszerű nő alakján. Két évvel ezelőtt Anikót főleg melegítőben és sportcipőben lehetett látni, mert így akarta megkímélni magát a megvető pillantásoktól.

Aztán hirtelen nagyot fordult a világ, az időközben húsz kilóval gyarapodott 38 éves nő rendet tett a lelkében, és rájött, hogy nem csak a vékony hölgyek lehetnek boldogok. A médiában többször elmondta: elfogadta magát molettnek, és ezen senki és semmi kedvéért nem hajlandó változtatni. Rátalált a szerelem, saját szépségszalont nyitott, a szabadidejében továbbra is lelkesen menti a pórul járt kutyákat és plus size modellként is egyre több megkeresése van. Ezért is furcsa, hogy ő, aki büszke duciságára, tegnap plasztikai sebészhez fordult.

A Bors szembesítette korábbi nyilatkozataival az egykori Nagy Őt, aki mindenkit megnyugtatott: nem vékonyabb, formásabb szeretne lenni. – Kontúrjavító hasi, térd- és tokazsírleszíváson estem át. Az elmúlt két évben közel tizenöt-húsz kiló jött fel rám, ami miatt plus size kategóriás lettem. Ennek oka a két gerincsérvem, melyek miatt a mozgást korlátoznom kellett, másik oka, hogy egy éve leszoktam a dohányzásról, illetve a pánikbetegségre szedett gyógyszerek is közrejátszottak.

Nem gondolkodom azon, hogy újra drasztikusan lefogyjak, mert így érzem jól magam. Arról nem is beszélve, hogy a mostani formámmal figyeltek fel rám, mint plus size modell. Büszke vagyok arra, hogy eddig három ország ügynökségével kötöttem több­éves szerződéseket. Boldog vagyok, minden oké körülöttem. Egyelőre nem tervezek mást, de mivel olyan ember vagyok, aki ha hétfőn elhatároz valamit, akkor azt legkésőbb kedden meg is valósítja, így bármi lehet – védekezett mosolyogva Anikó.

Botoxot is kapott

Az operációkat egy pécsi magánklinikán, dr. Tizedes György és csapata végezte el. – Háromórás volt a műtét, körülbelül négy liter zsírt távolítottunk el. Megdizájnoltuk Anikót. Illetve kapott egy pici botoxot a homlokába – magyarázta a plasztikai sebész.