Návai szerint igaz lehet Brad Pitt új kapcsolata

Ma mindenki azt találgatja, vajon tényleg igaz–e, hogy Kate Hudson és Brad Pitt egymásba szeretett? A hollywoodi szívtipró a labilis, mélabús feleségét egy mindig vidám csajszira cserélte? Létezik, hogy már össze is költöztek? Megkérdeztük Návai Anikót, a Los Angelesben élő riportert, minden hollywoodi titkok tudóját, hogy mit gondol erről a szerelemről.

A mindig vidám Kate Hudson lenne Brad Pitt új kedvese? Nem kizárt!

– Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy ez igaz – válaszolta sejtelmesen Anikó, akinek rögtön eszébe is jutott egy titkos sztori Kate Hudsonról.

– A stylistja egy állati édes lány, pont mint Kate – mesélte Návai. – Sophie Lopeznek hívják, ő mesélte nekem ezt a megtörtént esetet Kateről. Egy Los Angeles-i gálára készítette fel a színésznőt, aki megcsúszott az idővel, mert később lett kész a sminkje, a frizurája. A ruhát ugye, csak a legvégül lehet feladni a sztárra, mikor minden más készen van. Az utolsó pillanatban ráhúzták Kate-re a Gucci ruhát, és akkor megtörtént minden stylist rémálma: elszakadt a cipzár. Mit lehet tenni ilyenkor? Összevarrták rajta a ruhát, és Kate elment. Sophie kétségbeesetten hívta a gálán lévő Gucci munkatársat, figyeljenek oda Kate-re. Ugyanis attól félt, hogy ha beül a kocsiba, szétmegy a varrás. Végig rettegett, de szerencsére feleslegesen, nem lett baj.

Návai Anikó riportját Kate Hudsonnal és a stylistjával és persze sok más sztárral megnézhetik péntek este a Helló Hollywood című magazin műsorban.