Náray odavan Nemes Jeles Lászlóért és kiütné Karl Lagerfeldet

Elszabadult indulatok: az antiszemita kommentelőknek ment neki Náray Tamás divattervező, és kijelentette, szívesen dolgozna az Oscarra jelölt Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles Lászlónak.
Elszabadult indulatok: az antiszemita kommentelőknek ment neki Náray Tamás divattervező, és kijelentette, szívesen dolgozna az Oscarra jelölt Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles Lászlónak.

Náray a Facebookján jelentette be a hírt, méghozzá így:

“Ó, ha egyszer neki dolgozhatnék... 10 pontos, ELEGÁNS válaszok! Nemes Jeles László mondta a Saul fia kapcsán felhangosodó zsidózásra és a mindent elárasztó antiszemita kommentekre:
„Az az érzésem, hogy kommentárokat olvasni az interneten – főleg egy ilyen filmnél, vagy egy ilyen helyzetben – olyan, mint elmenni egy hangversenyre, felvenni a hangversenyt, és utána összevágni a köhögéseket és azt meghallgatni.”
És ezt is üzente a homálynak. Ugyanolyan mértéktartással.
"Azt mondanám a kommentelőknek, hogy kezdjenek valamit az életükkel. Ennek a filmnek a létrejötte is azt mutatta meg, hogy ez lehetséges. Sok fiatal és kevésbé fiatal ember nagyon szoros együttműködésben összehozott egy olyan dolgot, ami világszintű lett. És hogy mit kommentelnek, akikről beszélsz, az nem kommentelhető, mert ők nyilvánvalóan semmit nem tettek Magyarországért. Semmit."

Nem sokkal később, egy másik kiírásában Náray Karl Lagerfeldet emlegette - ugyanakkor a Saul fiát ebből a posztból sem hagyhatta ki.

“Én nem úgy tudom bebizonyítani, hogy k**vajó divattervező vagyok, hogy pocskondiázom Karl Lagerfeldet, hanem úgy, hogy kiütöm a Chanel ház "nyergéből".... Hogy erre még várni kell? Hát igen. Így viszont jobb, ha hallgatok és nem kommentelek...
Egy pofonegyszerű megoldás jutott az eszembe...
Az antiszemita kommentelők mutassák meg! Álljanak egybe, dobják össze a pénzikét, készítsenek egy játékfilmet a honfoglalásról, vagy a Don-kanyarról, vagy Trianonról és vigyék el legközelebb a Saul-fia szintű/szerű filmek orra elől az Oscar-t. Mit gondoltok? Ez fair, nem?”