Nagy szerelmek: elkapta az ügyvédnő a sármos sztárt

George Clooney óriási szívtipró hírében állt, aztán volt idő, amikor a partnernői sűrű váltogatását homoszexualitásával magyarázták. Most boldog Amal Alamuddin oldalán.
George Clooney óriási szívtipró hírében állt, aztán volt idő, amikor a partnernői sűrű váltogatását homoszexualitásával magyarázták. Most boldog Amal Alamuddin oldalán.

Clooney rokonságában számos előadóművész található, így nem csoda, hogy az idén 55. születésnapját ünneplő színész már 17 esztendősen a tévében szerepelt. A nagy áttörést a Vészhelyzet és Ross doktor szerepe hozta meg számára. 1994-től 1999-ig forgatták vele a sorozatot, amely sok más kollégájával ellentétben őt nem skatulyázta be. Számos sikeres játékfilmet forgatott ezután, különlegessége, hogy nem csak színészként, de forgatókönyvíróként és producerként is elismert, ő az egyetlen, akit hat különböző kategóriában jelöltek Oscar-díjra, kétszer – színészként és producerként – nyert is.

Viszonya a nőkhöz sosem volt egyértelmű, valahogy hozzá nem illő, nála sokkal kisebb kaliberű hölgyekkel mutatkozott és osztotta meg velük évekig az életét, egyik-másikról úgy hírlett, hogy korábban a testével kereste a kenyerét. Emiatt a furcsa viszonyulása miatt elterjedt a híresztelés, hogy valójában a saját neméhez vonzódik, azért tart maga körül mindig egy intellektuálisan nem hozzá illő, de igencsak mutatós megjelenésű partnert, hogy leplezze valódi szexuális irányultságát.

Kelly Preston színésznővel kezdte 1987-ben, majd jött Talia Balsam, aki szintén színésznő, őt feleségül is vette. Taliát az ugyancsak színésznő Ginger Lynn Allen követte, majd jött a francia tévés, Celine Balitran. Lisa Snowdon modell után René Zellweger színésznővel kavart, később kolléganője, Krista Allen vette át a stafétabotot. A valóságshow-hős Sarah Larson után Elisabetta Canalis olasz színésznő volt műsoron, utána Stacy Keibler pankrátorshow-szereplő. 2014 júniusában ismerte meg Amal Alamuddin brit-libanoni emberi jogi ügyvédet, és gyakorlatilag ebben a pillanatban változott meg az élete.

A nő minden téren a partnere, a kapcsolatuk nem olyan aszimmetrikus, mint amilyen a többi kedvesével volt. Amalt tiszteli, kikéri a véleményét mindenben, olyan gyengéd hozzá, mint korábban senki máshoz. Pedig Amal sem egyszerű eset, nemrég gyógyult ki az anorexiájából, éppen ezért szinte biztos, hogy nem igazak azok a hírek, amely szerint hamarosan babájuk születik. Egyelőre kiélvezik az életet egymás mellett, igaz, sok idejük nincs, az ügyvédnő is közelít a negyvenhez.

Ha több kell az átlagosnál, keresse a Borsot a Magazinokkal!