Nádai Anikó: Várhat a második gyerek

Csak a mosolyán látszik, hogy anyává vált Nádai Anikó, alakján ugyan nyoma sincs a várandósság okozta pluszkilóknak.
Csak a mosolyán látszik, hogy anyává vált Nádai Anikó, alakján ugyan nyoma sincs a várandósság okozta pluszkilóknak.

A Lay’s partibuszon találkoztunk az egykori villalakóval, aki elárulta: nem sanyargatja magát semmilyen fogyókúrás módszerrel.

– Ez a gyerek hatása, az embernek nincs ideje enni, nincs ideje semmire, folyton rohanok, egész nap rajtam lóg a gyerek, ne­kem ez a torna – mesélte mo­solyogva, korántsem panaszkodva. Ugyanakkor nem titkolta, minden ener­giá­ját leköti a féléves Patrik, így egyáltalán nem gondolko­dik a következő babavállalá­son.

– A párom szeretne egy kislányt, mondtam, hogy erre nincs ga­rancia, úgyhogy egyelőre hagyjuk – vágta ki magát a kismama.

Anikó gyermekének édesapja, Dani egyben a valóságshow-hős volt főnöke is: az RTL Klub főrendezője, akivel az Éjjel-nappal Budapest forgatásai alatt ismerkedett meg. A magánélete most teljes a kismamának, kérdés, hogy a munkába mikor áll vissza.

– Most a családomra szeretnék koncentrálni, de ha adódna olyan munkalehetőség, amellyel össze tudnám egyeztetni az anyaságot, akkor elvállalnám. Arról még nem volt szó, hogy visszatérjek az Éjjel-nappal Budapestbe, ez az RTL Klubon múlik és azon, hogy a forgatókönyvírók miként alakítják a történetet. Természete­sen nagyon szívesen forgatnék még velük.

Bár most nem láthatjuk a képernyőn, figyelemmel kíséri, milyen műsorok vannak készülőben.

– Örülök, hogy megint visszatérnek a valóságshow-k a hétköznapjainkba. Nem felejtettem el, honnan jöttem! A Farm szerintem kifejezetten izgalmas lesz. Nem villába, hanem egy tanyára költöznek majd a szereplők, ahol teljesen önellátónak kell lenniük. Érdekes élethelyzeteket fog ez szülni, rengeteg konfliktus és szerelem várható. Bármikor újracsinálnám, de így, hogy van egy gyerekem, más. Egyáltalán nem bánom, hogy annak idején belevágtam, mert a ValóVilág 4-nek köszönhetem, hogy legalább pár ember tudja, ki vagyok.

© Fotó: Czerkl Gábor