Celeb

Nádai Anikó: Egy csalódás miatt nem büntethetek mindenkit - interjú

Fái

Létrehozva: 2017.07.01.

Még csak 28 éves, de hétfőtől a róla elnevezett show-t vezeti. Ennek apropóján mesélt arról, hogy mennyire volt könnyű az út VV Anikótól, az Anikó Show-ig, és hogy milyen egyedülálló anyukaként szerelembe esni.

Marékszám kóstolta a Fördős Zé szószaival tálalt Lay`s chipszet és a répatortát. Hogy lehet ennyire karcsú? Otthon nem eszik?

De! Főzök is, különösen mióta megszületett a kisfiam.

Sokat sportol?

Nem. Járok lovagolni tavaly szeptember óta. Ott van egy ló, Jávor, és az a célom, hogy majd egyszer akár megvegyem. Csodálatos, tízéves arab herélt. Nagy kihívás, mert kaszkadőrló volt, de bántották, ezért nagyon fél az emberektől. Mint a Kis herceg a Rókát, nekem is idő kellett, amíg megszelidítettem. 

Vele kezdett lovagolni?

Kilencéves korom óta lovagolok, de volt két balesetem, ezek után évekig nem ültem lóra, most kezdtem újra. Egyszer a kezem tört el, egyszer meg a ló elesett úgy, hogy alatta maradtam, és a kengyel széttört a lábamon, ami megrepedt. Utána volt bennem félsz, nem ültem lóra mostanáig. 

Vidéki lány. Honnan származik?

Sok helyen éltem a világban, mert még pici voltam, amikor a  szüleim elváltak. Mohácson születtem, Lencsódon laktunk, on­nan mentünk Kecelre, majd Bajára, onnan vissza Kecelre, aztán Hercegszántóra, Kiskőrösre gimnáziumba.

Húszévesen je­lentkezett a ValóVilágba, mi volt a célja?

A legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Csak ki akartam törni a közegből, amelyben éltem.

Milyen volt az a közeg?

Akkor Baján laktam, és úgy éreztem, nem ott szeretnék megöregedni. Vágytam a fővárosba, kitörési lehetőséget kerestem. A színház, a színészkedés mindig is vonzott. Baján tagja voltam egy színtársulatnak, nagyon szerettem. Akkor a tanítóképzőre jártam, ahol az énektanár, Pethő Attila rengeteget segített nekem. Ő vitt be a színházba, ahol kaptam kisebb szerepeket.

Hogy jött a ValóVilág?

Megláttam a tévében a felhívót, és jelentkeztem. Nem is tudtam, hogy mire, mivel az én szériám és az előző között eltelt hét év. 12-13 éves voltam, nem is nagyon láttam a ValóVilágot. Nem tudtam, mi ez, csak azt éreztem, hogy meg kell próbálnom, mert nagy lehetőség. Szerintem igazam lett.

Azzal nem elégedett volna meg, ha tanítónő lesz Baján?

Kikerülve az iskolapadból, ott álltam 18 évesen, amikor még nem sok fiatal tudja, mi akar lenni. Szerettem az állatokat, de tudtam, ahhoz hogy állatorvos legyek, jobbnak kellett volna lennem kémiából és bioszból. A gyerekeket nagyon szeretem, ezért jelentkeztem a tanítóképzőre. Eleinte minden jól ment, gyorsan megtanultam egy nyelvet beszélni velük. Nem tanítónak, inkább barátnak tartottak, ezért egy idő után azt éreztem, ez mégsem az én utam. Két évet végeztem el, akkor láttam, hogy szereplőket keresnek. Csak úgy elmentem tét nélkül, lesz, ami lesz. Aztán visszahívtak újra és újra. Be­szél­getések voltak, kőkemény pszichológiai teszt, orvosi vizsgálat.

Hálás Szabó Szilárdnak, aki castingolta?

Ült mellette más is, és azóta néhány castingot magam is végigcsináltam. Az Éjjel-nappal Budapestben vannak szereplők, akik a mai napig úgy jönnek oda hozzám, hogy te a válogatáson megláttad bennem a tehetséget, neked köszönhetem. De ez nem csak rajtam múlt, ahogy az én sorsom sem csak rajta. Hálás vagyok persze, hiszen csodálatos élmény volt a ValóVilág.

Valóban?

Komolyan. Nem tudom szavakba önteni, milyen érzés volt. Azt még Lilu, Stohl András és Balázs vezette. Leírhatatlan volt, amikor kimondták a nevem, és én mehettem be. Mennyi esély volt arra, hogy a sok tízezer közül engem választanak?

Sosem bánta meg, hogy jelentkezett?

Azt soha. Vannak dolgok, amiket utólag máshogy csinálnék. De akkor húszéves voltam…

Hétfőn indul az Anikó Show. Reggel héttől éjfélig for­gatnak?

Ez így túlzás, de egész nap, zajlik a felvétel.

Erre mondta Erdélyi Mónika, hogy túl vékonyka. Hogy fogja bírni fizikálisan a show-t?

Nem mondom, hogy fizikailag nem megterhelő ez a munka, de sokkal inkább lelkileg-szellemileg visel meg. Folyamatosan figyelni, benne lenni, együttélni vele, reagálni, tudni, hogy ki mit mondott az elején, tudd tovább kötni a történetet. A nagyon mély drámák pedig lelkileg viselnek meg. Ez számomra megterhelőbb, minthogy állnom kell.

Egyedülálló, kisgyermekes anyuka, nem lehet könnyű összeegyeztetni a munkával.

Még sok százezren vannak ezzel így, de megoldják. Én is megoldom. Mi könnyű? De nem panaszkodom. Úgy érzem, nagyon szerencsés csillagzat alatt születtem, hiszen vidéki kislányként eljutottam idáig, van egy önálló műsorom, ami a nevem alatt fut. Van egy egészséges kisfiam. Minden rendben van. Tényleg, mi okom lenne panaszkodni? 

De ön is ember, akinek néha fáj valami, néha szomorú.

Mindenkinek van ilyen. Szerencsés vagyok, mert könnyen túl tudok lépni dolgokon, meg tudom magyarázni magamnak, hogy mi miért történik. Nem fogom azt füllenteni, hogy nem volt mélypontom az utóbbi fél évben, mert volt. Engem is sok minden megviselt. Lezárult az ötéves kapcsolatom, azzal a férfival, akivel közös gyermekünk született. Kell egy kis időt adni magunknak, hogy meggyászoljunk egy kapcsolatot, nem szabad rögtön fejest ugrani a következőbe.

Nádai Anikó élete

1980-as évek
Született Mohácson, 1989. január 11-én.

1990-es évek
Szülei elváltak még kétéves kora előtt. Édesanyja neveli, 6. osztálytól bentlakásos iskolába jár. Kiskőrösön érettségizik, Baján jár tanítóképzőbe.

2000–2010
Szépségkirálynő-választásokon is indul, de az ismertséget a 2010-es VV4 hozza meg, ahol VV Anikó néven a 4. helyen végez. Egy év múlva a VV5 háttérműsorát vezeti, majd többek közt a Farmot. Két évig szerepel az Éjjel-nappal Budapestben. 2015-ben születik a kisfia, Patrik, akinek az édesapja televíziós producer.

Napjainkban
2017. elején szakít gyermeke apjával. Hétfőn indul vezetésével az Anikó Show.

Pedig újból szerelmes.

Igen, van párkapcsolatom. 

A csalódás után nyitott szívvel tudott belefogni az új kapcsolatba?

Alapvetően azok az emberek, akik sérülnek, utána valamivel bizalmatlanabbul nyitnak egy új felé. Mindenkinek kell idő, hogy rendezze magában a dolgokat. Nekem is kellett. De nem büntethetek mást, mert csalódtam az előzőben. Szerintem ez általánosságban igaz. A szerelem nagyon jó dolog, jó, ha van!

Tud nélküle élni?

Szeretet nélkül nem tudok élni. Nagyon szeretem, ha szeretnek és viszontszerethetek. Ez nekem nagyon fontos. Mindig megvolt anyukám, és most már a kisfiam által is, ami valami leírhatatlan. Csak rágondolok, és bőgni tudnék, annyira szeretem. Olyan vagyok, mint egy vadászkutya. Úgy alszom, hogy folyton figyelek, nincs olyan, hogy végigalszom egy éjszakát. Mindig ott van a gondolatomban. Hál' isten megtapasztaltam, milyen, amikor nagyon szeretnek és viszontszerethetek.

Akkor Anikó most…

A helyén van és boldog. Rendben van a világa!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083755_auto_resized.png
origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711695621
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087355_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086745_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711695621
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711695621
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...