Munkához keres szextársat Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárját két nappal ezelőtt fedezte fel egy hölgy olvasónk a Tinderen, a világ egyik legnépszerűbb szextárskereső oldalán.
Az Édes Élet sztárját két nappal ezelőtt fedezte fel egy hölgy olvasónk a Tinderen, a világ egyik legnépszerűbb szextárskereső oldalán.

Mivel ide saját Facebook-oldallal kell feljelentkeznie, nem lehet szó arról, hogy valaki visszaélt a volt Fradi-vezér fotóival, ellopta a személyazonosságát.

Berki Krisztiánról úgy tudni, hogy az elmúlt időszakban tisztes családapaként él, a kislányán és Pamelán kívül nincs más nő az életében. Hogy kerül akkor a szextárskere­sőre?

– Van egy hírportálom, ahol nemrég olyan cikket jelentettünk meg, amely az internetes társkereséssel foglalkozik – mondja Berki Krisztián a Bors­nak.

– Ezért regisztráltam, nem hinném, hogy rá lennék ilyesmire szorulva – magyarázza a hajdani foci­kapus, akinek megnéztük az említett oldalát, és azt találtuk, hogy utoljára szeptember 23-án készült tinderes anyag, vagyis elég régen ahhoz, hogy úgy fogalmazzon, nemrég...

Arról nem is beszélve, hogy egy másik hölgy olvasónk beszámolója szerint Berkivel egy évvel ezelőtt, tavaly januárban került kapcsolatba a Tinderen, vagyis a macsó legalább azóta regisztrálva van. Megkérdeztük Krisztiántól azt is, hogy mit szól Pamela ahhoz, hogy – akár kedvtelésből, akár munka miatt – szextárskeresőn lehet rátalálni, de erre nem kívánt válaszolni a celebvilág fenegyereke.