Celeb

Mulatós zenészként szárnyal a polgármester - videó

Ny. A.

Létrehozva: 2015.10.13.

Már közel harmincezren látták a drávaszerdahelyi polgármester, Alpár György Nagyon baba című mulatós vi­deo­klipjét, ami egy hazai video­megosztó portálra mindössze egy hete került fel. A polgármestert meglepte, hogy produkciója pár nap alatt több ezer emberhez eljutott, Facebook-oldala napok óta izzik a jókívánságoktól.

– Arra számítottam, hogy fél év alatt megnézik pár ezren – mondta szerényen az ormánsági település első embere, aki kilenc éve polgármester az alig több mint kétszáz főt számláló faluban. A klipben Alpár munkába indul, és amikor bekapcsolja a rádiót, beindul a buli, arról fantáziál, milyen lenne az élete, ha mulatós zenész lenne.

– A történetet a helyszínen találtam ki – meséli a polgármester, akinek a nagy sikert aratott nótát a Muzsika TV-ből ismert Polgár Péter zenés humorista, a település külsős alpolgármestere írta. A klipet Drávaszerdahely mellett néhány óra alatt vették fel, költségek nem voltak.

– A videóban szereplő fekete hajú lány a barátnőm, Adrienn – mesélt tovább a forgatásról Alpár, akit a sajtó baranyai Kis Grofóként emleget. Hogy lesz-e hasonló sikere, az már nem rajta múlik. – Szeretnék a mulatósok világába bekerülni – mondta bizakodva a polgármester, aki reméli, kollégái elhívják falunapokra fellépni. Alpár nem először kóstolt bele a mulatós világba, már volt pár fellépése, és nagyon szerette a közönség.

– Élvezem az éneklést, imádok a színpadon lenni és ez átmegy a közönségnek is – vallotta be a polgármester. Három éve már készített mulatós zenékből egy lemezt, aminek a bevételét akkor felajánlotta a településnek járdaépítésre. – Ezt most magamért csinálom – vallotta be Alpár, aki polgármestersége első hat évében azon fáradozott, hogy rendbe jöjjön a falu anyagilag.

Drávaszerdahely fejlődése azóta nagy fordulatot vett, ezért a polgármesternek most már jut ideje esténként és hétvégenként a zenével is foglalkozni. A polgármester a mulatós jövőről csak annyit árult el, ha Polgár Péter dalszerző visszatér Amerikából, jön a következő dal és vele együtt a videoklip is.


 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után