Most megveheti Gábor Zsazsa fogadott fiának villáját! - fotók

Beverly Hillsben áll az a villa, amely Oliver Anhalt hercegé, Gábor Zsazsa fogadott fiáé volt, s most potom 1,1 milliárd forintért lehet megvásárolni.

Beverly Hillsben áll az a villa, amely Oliver Anhalt hercegé, Gábor Zsazsa fogadott fiáé volt, s most potom 1,1 milliárd forintért lehet megvásárolni.

Az Oliver Benz néven született férfit Zsazsa és férje, Frédéric Anhalt herceg fogadta örökbe. A sors furcsa fintora, hogy Oliver éppen aznap szenvedett végzetes motorbalesetet, amikor az anyja kilencvenkilenc évesen elhunyt.

Gábor Zsazsa fogadott fiának villájáért 1,1 milliárd forintot kérnek

Ha nem ér korai véget az élete, Oliver valószínűleg akkor is kénytelen lett volna eladni a villáját, mivel Zsazsa örökségéből egy fillért sem kapott. A házat most az Amir Jawaherian ingatlanügynökség árulja közel 4,3 millió dollárért, vagyis nagyjából 1,1 milliárd forintért.

Oliver Anhalt (kis képen) motorbaleset áldozata lett. A családja árulja a villát

Az impozáns oszlopokon álló, kétszintes, 7300 négyzetméteres épületben öt hálószoba és hat fürdőszoba található, de még egy biliárdszalon is helyet kapott az egyik helyiségben. A gyönyörű belső terekben a fehér, a fekete és a barna színek dominálnak, a márvány és a faborítás jellemző. Az udvarban egy nagy, víz­eséssel megbolondított úszó­medence és termálfürdő is helyet kapott, a garázsban pedig hat autóval tudunk beparkolni.

A garázsban még ott áll Oliver különleges autógyűjteménye

Vízeséses medence és egy termálfürdő vár az új gazdájára