Mosolyogva hagyta el a börtönt Lagzi Lajcsi - fotók

Alaposan lefogyva, mégis mosolyogva lépett ki a börtön kapuin Galambos Lajos. Majd sajtótájékoztatót tartott.
Alaposan lefogyva, mégis mosolyogva lépett ki a börtön kapuin Galambos Lajos. Majd sajtótájékoztatót tartott.

Csaladja várta a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intezmény előtt a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel nyolc óra után nem sokkal.

© Fotó: Cser Dániel

G. Lajos és Cs. Csaba gyanúsítottak ellen a Fejér Megyei rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt. A gyanúsítottak előzetes letartoztatását a Budaörsi Járásbíróság 2015. szeptember 24. napján rendelte el.

© Fotó: Cser Dániel

– Az első dolgom az lesz, hogy megölelgetem a családom tagjait, a gyermekeikemet és a feleségemet, Bogit, nagyon hiányoztak mindannyian. Az eltelt időszakban naplót írtam, és nagyon megváltozott az értékrendem. Most már tudom, a család az első és a legfontosabb, és hogy nem csak a herendi porcelánból finom a kávé, hanem a műanyag pohárból is. Hogy tudjak aludni, zokniból szemellenzőt varrtam magamnak és nem 45 kilót fogytam, ahogy azt hallani lehetett, hanem csak 15-öt. A sajtó munkatársait arra kérem, hogy segítsenek a rehabilitációmban. – mondta a börtön előtt Lajcsi, aki kezében a BV-től útravalónak kapott ételcsomagot szorongatta.

Szeptember 22-én derült ki, a Dáridó királya gyanúsított lett, két nappal rá pedig már kattant is a bilincs a csuklóján. Akkor az ügyészség közölte: a mocsai lakóházban több mint tíz év alatt, a tatai apartmanparkban több mint öt év alatt 3,5-30 millió forint kárt okoztak a közüzemi szolgáltatóknak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt.

© Fotó: Cser Dániel

2014 októberében a közüzemi szolgáltatók ellenőrei megjelentek a tatai apartmanparkban. A bűnügy két gyanúsítottja, tartva attól, hogy az ellenőrök észreveszik az illegális bekötést, és arról jelentést tesznek, az ellenőröknek több százezer forint készpénzt adtak, akik azt elfogadták.

© Fotó: Cser Dániel

© Fotó: Cser Dániel

© Fotó: Cser Dániel