Molnár Tamás esélyt sem adott Kordának

Korda Görgy állta a szavát: péntek este kihívta egy pókercsatára a magyar vízilabda-válogatottat, de arra talán ő sem számított, hogy az egyik háromszoros olimpiai bajnok, Molnár Tamás még őt is legyőzi.
Korda Görgy állta a szavát: péntek este kihívta egy pókercsatára a magyar vízilabda-válogatottat, de arra talán ő sem számított, hogy az egyik háromszoros olimpiai bajnok, Molnár Tamás még őt is legyőzi.
Korda György és Balázs Klári méltó ellenfelekre talált a pólós fiúk személyében a kártyaasztal mellett

Benedek Tibor jó csapatkapitányként „átengedte” a győzelmet társának, Molnár Tamásnak

Balázs Klári és Korda György egy, az olimpiai bajnok csapat tagjai által dedikált pólót kapott ajándékba

Korda György hetekkel ezelőtt ígéretet tett a magyar vízilabda-válogatott tagjainak, hogy ha elhozzák Pekingből az aranyérmet, kihívja őket egy pókerpartira.
– Õk a medencében, én a színpadon és a kártyaasztalok között mozgok otthonosan – nyilatkozta lapunknak Korda György a Korda Pókerklubban. – Többségüket régóta ismerem, sőt Benedek Tibor édesapjával évtizedekkel ezelőtt hatalmasakat zsugáztunk, akkor még Tibor meg sem született.
Az énekes és felesége, Balázs Klári előbb vacsorával látta vendégül a fiúkat, majd a pókerterembe invitálta őket, ahol a több tucat játékos kitörő tapssal fogadta az olimpikonokat. A megilletődött bajnokok egy, a válogatott tagjai által aláírt pólóval ajándékozták meg az énekespárt, majd leültek pókerezni. Már a kora
éjszakába húzódott a játék, amikor az első játékos, Szécsi Zoltán kiesett.
– Hamar elpártolt tőlem a szerencse. Nem vagyok nagy kártyajátékos, ha van egy kis szabadidőm, akkor inkább olvasok, vagy pecázok – magyarázta Szécsi.
Végül Molnár Tamás nyerte a partit, így ő vihette haza az erre az alkalomra készített kupát és egy 12 személyes Korda póker szettet. Korda az este után elmondta, várakozásait felülmúlták a pólósok.
– Nagyon szerények, kedvesek, közvetlenek mindannyian, pedig már letettek valamit az asztalra. Nem véletlen, hogy ilyen magasságokba jutottak. Nagyon boldogok voltak, hogy egyikőjük le tudott győzni, de most nem is elsősorban a kártyázás, hanem a nekik kijáró tiszteletadás volt a lényeg – tette hozzá Korda, majd hozzátette, az volt számára a legfurcsább, hogy a srácok egyetlen korty alkoholt sem ittak, ezzel is bizonyítva, igazi sportemberek, igazi példaképek a fiatalságnak.

kzs-ozs