Celeb

Molnár Anikó elárulja titkát: Így fogytam 21 kilót

Bors

Létrehozva: 2018.08.12.

Elbúcsúzott felesleges kilóitól, fiatalodott vagy tíz évet, és még a súlyos migrénes rohamai is elmúltak. Betegség állt a celeb hízásának hátterében.

Hosszú-hosszú éveken át küzdött a túlsúllyal a valóságshow-szereplő, Nagy Ő Anikó. Sosem szégyellte az idomait, plus size modellként bikiniben, fehérneműben is megmutatta a testét. Ő az, aki mindig vállalja magát, sosem szépítette, tagadta le a tényeket.

– Pedig már megkaptam, hogy a legújabb képem csak fotoshop – neveti el magát Anikó. – Soha nem csinálok ilyet, nem használok filtert, azt sem tudom, hogy kell. Egy ismerős fiú szerint élőben még vékonyabbnak látszom, mint a képen. A változás valóban látványos, pedig az első képen is éppen fogyásban volt Anikó.

– Most 84 kiló vagyok, de tegyük hozzá, hogy 180 centi magas. Volt idő, amikor már nem is mértem magam, úgy „elszaladt” a súlyom. A legmagasabb mért súlyom, akkor száz­öt kiló volt. Abból fogyott, de közel sem annyit, hogy újból a karcsú nők táborát erősítse. Mivel folyamatosan lelki gondokkal, pánikbetegséggel küzdött, szervi baja a túlsúly okán sosem gondolt.

– Sminktetoválásokat készítek, az egyik vendégem edokrinológus mellett asszisztens. Amikor meséltem neki, hogy negyvenkét évesen klimaxolok, azt mondta, hogy el kell mennem edokrinológushoz, mert ez túl korai. Így kerültem dr. Balogh Illéshez – folytatja történetét Anikó.

– A vizsgálatokból kiderült, inzulinrezisztenciám van, ami a hasnyálmirigy működési zavara. Dr. Balogh Illés, az orvosom, azonnal kezelésbe vett. Nem írt elő diétát, kaptam egy listát az ajánlott és nem ajánlott ételekről. Nem sok, hat tétel szerepel rajta. Nem kell méregetnem semmit, csak néhány ételt elkerülni. A legfontosabb, hogy naponta szurit adok magamnak a hasamba. Azóta nem szédelgek, nincs falási kényszerem, evés után nem áll be a kajakóma. Ezzel a módszerrel fogytam még 13 kilót, ami nem jön vissza. Így tartok huszonegynél. Akkor gyógyulok jól, ha a hasi zsír megy le. Hát nekem olyan feszes lett a hasamon a bőr, hogy alig tudom megszúrni. Az övem négy lyukkal kell beljebb kell húzni. Két hónapja csinálom, de eddig még nem sportoltam. Most már szeretnék, de még két hónapig nem lehet a gerincsérvem miatt. Utána viszont elkezdem. És nem csak a pluszkilóktól szabadultam meg, hanem a heti két migrénes fejfájástól is. Mindig volt önképzavarom, most sem tudom agyban követni a fogyást. De egy férfi barátom azt mondta, harmincöt évesnek lát, nem mondja meg senki, hogy mindjárt negyvenhárom leszek.   

Nem minden sztárpasiknak jött be a fogyás

Jáksó László
A nyilvánosságot mostanában kerülő, 49 éves rádiós-műsorvezető 24 kilót fogyott az utóbbi időben. Többen megijedtek beteges külseje miatt, pedig saját bevallása szerint rég érezte ilyen jól magát a bőrében. Titka csupán annyi volt, hogy leszokott az éjszakai nassolásról és a nehéz ételekről.

Galambos Lajos
Az előadóművész 45 kilós fogyását a lelki megterhelések mellett a fényevésnek és az állati zsiradékok fogyasztásának köszönhette. A kerekded trombitás egészségének biztosan jót tett a súlyveszteség, talán csak az arcának nem. Mintha picit idősebbnek nézne ki a koránál.

Nacsa Olivér
2013-ban szabadult meg 20 kilónyi súlyfeleslegétől egy méregtelenítő diéta segítségével. A komikus életmódváltása mögött azonban súlyos lelki gondok álltak: hosszas huzavona után elváltak feleségével az útjai. Olivért azóta újra megtalálta a szerelem, ám kisfiús kerekded arca már a múlté.

Dombóvári István
A humorista volt, hogy 135 kilogrammot nyomott, ám kellő elhatározás után közel 40 kilótól szabadult meg. Dombi a futásban találta meg a titok nyitját, azóta hetente többször hódol szenvedélyének. Neki kifejezetten előnyös az új alakja.

Kovács „Kovi” István
A pornópápa először elképesztő, 75 kilótól szabadult meg Schobert Norbi módszerének köszönhetően. Később azonban újra az egészségét veszélyeztető súlyfelesleget szedett magára ezért a „nagyszüleink” módszerét hasznosította: állati zsiradékot fogyasztott, illetve hurkát és kolbászt. Az eredmény mínusz 35 kiló és egy picit fáradtabb arc.

Hegedűs D. Géza
A legendás színész 110 kilósra hí-zott egy filmszerep kedvéért. Amint vége lett a forgatásnak, nekilátott, és több mint 30 kilótól szabadult meg a zöldség- és fehérjedús étrenden alapuló diétájának köszönhe­tően. Hölgyrajongói szerint legendás sármja mit sem kopott.

                

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091585_auto_resized.png
origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711693821
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091966_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089354_auto_resized.jpg
ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090505_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711693821
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711693821
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...