Molnár Andi szakított, és más férfit szeret

Molnár Andrea szakított azzal a férfival, aki hosszú évekig a párja volt. Helyébe szép csendben egy új férfi lépett.
Molnár Andrea szakított azzal a férfival, aki hosszú évekig a párja volt. Helyébe szép csendben egy új férfi lépett.

A táncosnő még mindig boldog párkapcsolatban él, de szerelme már nem az a görög származású férfi, akivel már a gyermekvállalást fontolgatták. Molnár Andrea és párja három együtt töltött év után döntött úgy, hogy külön folytatja.

– Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, de nem sikerült. Mindketten éreztük, hogy nem egy irányba halad az életünk. Szép lassan megfogalmazódott bennünk, hogy vége van – emlékezik az elválásukra Andi, aki a szakítása után – felejtésképp – végigbulizta a nyarat. Alighanem ennek köszönhető, hogy újra szerelmes lett. Rövid időn belül össze is költözött új párjával, és a belvá­ros forgatagából egy csendes, külvárosi életre váltott.

– A tánc hozott össze minket, ugyanis a párom a barátaival egy esküvői meglepetésre készült, és engem kértek fel koreográfusnak. Talán nem sértődik meg, ha azt mondom, nem nagyon ment neki a tánc – nevet nagyot Andi –, így magánórákat vett tőlem, és ahogy a tánctudása csiszolódott, úgy mi is egymáshoz. Azt hittem, nem tudok elszakadni a belvárostól, de elég könnyedén ment a váltás. Nagyon jól érzem magam, hogy külső kerületbe költöztünk, és egy szép erdőre látunk – mesélte Andrea, akinek édesanyja és nagymamája is mindenben támogatta, annak ellenére, hogy nagyon féltették a nagy változástól. Andi – mint mindig – a szívére hallgatott, és érzi, ez egy nagy szerelem.

© Fotó: Bors

– Nagyon rövid idő telt el, de az biztos, hogy komoly kapcsolatnak szánjuk. Hasonló az időbeosztásunk, ami nagy szerencse, mert a szokványostól eltérő napirendem mindig problémát jelentett az előző kapcsolataimban – mesélte a szerelmes táncoslány, aki a Borssal azt is megosztotta, hogy hamarosan szeretne visszatérni a tévéképernyőre.