Minden reggel kényezteti szerelmét Tóth Gabi

Az énekesnő és párja, Molnár Tibor kapcsolata igazán idillinek bizonyul. Trapp kapitány minden reggel ágyba kapja a friss kávét, így ébreszti őt szerelme.
Az énekesnő és párja, Molnár Tibor kapcsolata igazán idillinek bizonyul. Trapp kapitány minden reggel ágyba kapja a friss kávét, így ébreszti őt szerelme.

A párral a Music FM születésnapi partiján futottunk össze, ahová Tibi szülei is elkísérték a fiatalokat, akik húsvét alkalmából épp ná­luk vendégeskednek.

– Tibi családja és a nagymamám eljöttek hozzánk látogatóba, ez a megoldás most könnyebb volt, mintha mi mentünk volna, úgyhogy tojást festettünk, sonkát vettünk, húsvétolunk ezerrel, és persze fellépünk – mondta a Borsnak Gabi, aki az eseményen szerelmével közösen állt színpadra. A fiatalok között érezhetően nagy az összhang, az egykor folyton vibráló énekesnő kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

– Mára a fellépések merítik ki a bulik fogalmát az életemben. Szerencsére Tibivel ugyanaz a szakmánk, így a munka és a szabadidő mindkettőnknek azonos időintervallumba esik, ami nagy könnyebbség. Nagyon boldogok vagyunk – mosolygott elégedetten Gabi, aki mint kiderült, igazi született feleség.

– Minden reggel Gabi kelt, és ágyba hozza a kávét, mert enélkül képtelen lennék felkelni. Ezután elindítjuk a napot, és dolgozunk. Együtt és külön is. Mi nemrég megnyertünk a csapattal egy zenei pályázatot, kiadtunk egy lemezt és azzal koncertezünk, Gabi pedig gőzerővel készül a Shrek musicalre – számolt be a nap­jaikról Tibi, akinek nagyon úgy tűnik, sikerült megszelídítenie az or­szág legvadócabb énekesnőjét.

Bízik Fridiben Geszti

Geszti Péter, az Összezárva Friderikusszal című széria új évadának első vendége lett volna, de a Pulitzer-díjas műsorvezető visszalépése miatt a sorozat lekerült a TV2 repertoárjáról. A tervezett szombat esti felvétel meghiúsult, így már nem volt akadálya a rádiós bulinak.

© Fotó: Bánkúti Sándor

– Ez most annyiban kellemes, hogy ma este itt tudok lenni, de bízom benne, Sanyi készít még olyan műsort, ahol szerepelhetek vele – mondta a Borsnak Geszti Péter, aki többet nem szeretett volna hozzáfűzni a kereskedelmi csatorna hetek óta tartó botrányaihoz. Az X-Faktor egykori mentora inkább kedvenc mentoráltját köszöntötte a színpadon, akivel az új, Létvágy című lemezén található, közös nótájukat adták elő. Elmondták, hogy kapcsolatuk a mai napig szoros, sokszor találkoznak.