Minden munkásuk átverte: milliókat buktak Bódi Gusztiék

Csúnyán ráfizettek otthonuk átalakítására a zenészek.
Csúnyán ráfizettek otthonuk átalakítására a zenészek.

Bódi Guszti és családja kinőtte az otthonukat, így nagyszabású felújításba-átalakításba kezdtek. Bár ne tették volna! A munkások ugyanis ott nyúlták le őket, ahol tudták - gyakorlatilag alig volt olyan szaki, aki ne számlázott volna túl nekik. Végül a tervezett hárommilliós felújítás ötbe került - és még mindig nincs vége...

"Először jött a gázos, adtam neki anyagra egymillió-hétszázezret, utána meg egymillió-százezret, később persze kiderült, hogy többet számolt fel, mint kellett volna, és ezt eljátszotta velünk szinte az összes munkás. Aztán jött a villanyszerelő, aki megvetette velem a legújabb csöveket. Jóval többet rendelt, mint amire szükség lett volna, a maradékot természetesen elvitte" - idézte Bódi Guszti Esti Frizbiben elhangzó szavait a Blikk.

Margót leginkább az albérlet viselte meg

Amikor a melósok már három és fél milliót elvittek - és a ház még mindig romokban hevert - a család albérletbe költözött, ami persze újabb költségekkel járt. "Hatvan napot töltöttünk albérletben, de Margót nagyon megviselte, olyan volt, mintha visszamentünk volna az időben ötven évet" - idézte fel ezt a két hónapot Guszti, hozzátéve, hogy fél év alatt úgy ötvenen dolgoztak a házukon. Ez a szám persze úgy jött össze, hogy gázosból például négyet fogyasztottak el egymás után.

A ház egyébként még mindig nincs kész - de Bódiék már látják a munkálatok végét.