Milliókért utazgat az elvált Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka nemrégiben jelentette be, hogy rövid házasság után elválnak Habony Árpáddal, Orbán Viktor főtanácsadójával. Azóta bejárta a fél világot, és luxuskörülmények között vakációzik.
Kapócs Zsóka nemrégiben jelentette be, hogy rövid házasság után elválnak Habony Árpáddal, Orbán Viktor főtanácsadójával. Azóta bejárta a fél világot, és luxuskörülmények között vakációzik.

Válásának bejelentése után Kapócs Zsóka nyakába vette a világot. Ausztriában kezdett, aztán átruccant az Egyesült Államokba, Washingtonba, megnézte a Fehér Házat, a Niagara-vízesést, lehűtötte magát egy szökőkútban – mindeközben egyre rövidült platinaszőke haja.

A színésznő folyamatosan beszámol útjának állomásairól, a képek tanúsága szerint az egyik barátnője kísérte el. Bár a hírek arról is szóltak, hogy férjével – akitől még hivatalosan nem vált el – közösen indultak el, Habony Árpád, információnk szerint, Budapesten tartózkodik.

Kapócs Zsóka eközben jelenleg Szingapúrban élvezi a napsütést és a luxust.

– Sok szép helyen jártam már a világban, most mégis úgy érzem, életem legnagyobb utazására készülök! Gondolok rátok, és jelentkezem, ahogy tudok, ígérem, nem maradtok le semmiről, vezetem az útinaplómat tovább – írta hivatalos Facebook-oldalán a színésznő.

Betartja, amit ígért: szorgosan jelennek meg a világhálón a fotói, így barátai, ismerősei azt is láthatják, hogy Zsóka a világ egyik legfényűzőbb szállodaláncában, a Sheraton Towers Hotelben lakik, amelyben egy szoba 440 szingapúri dollárba is kerülhet éjszakánként, ez átszámolva 80 ezer forint. Egyébként az elegáns hotelbe – amennyiben valaki utazási irodán keresztül szervezi utazását – körülbelül 100 ezer forintba kerül egy főnek két éjszaka. Egy átlagos, kilencnapos körutazás az Egyesült Államok keleti partján körülbelül hat­százezer forintot emészt fel, ehhez képest az ausztriai kirándulás már nem komoly tétel.

Azt nem tudni, hogy Kapócs Zsóka a színházi fizetéséből finanszírozza-e utazásait, de ha igen, aszkétaként kellett sanyargatnia magát, hogy abból összekuporgassa az utazásra valót. Mindenesetre a színházban továbbra is számítanak rá.

– Kapócs Zsókának állandó szerződése van az Operettszínházzal, az új évadban is várjuk vissza – tudtuk meg a teátrum illetékesétől.