Milliárdosfeleségek vendégeskedtek Boginál

Még a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek is elállt a lélegzetük, amikor megpillantották azt a kacsalábon forgó palotát, amelyben Csősz Bogi magyar színésznő-producer él török üzletember férjével, Burakkal. Igazi királylányként érezheti magát isztambuli otthonukban, egy 1600 négyzetméteres luxusvillában. Medence, teniszpálya, méregdrága bútorok, berendezések és a világ egyik leggyönyörűbb panorámájú kertje gondoskodik arról, hogy a házaspár jól érezze magát. A színésznő azonban nemcsak férjével osztozkodik az emeleteken, több magyar vizslát is tart, amiknek szabad bejárásuk van mindenhová.

Csősz Boglárka, az Apám beájulna című film egykori sztárja valóságos pompában él Isztambulban török milliárdos férje oldalán © Kecskeméti Zoltán

Az álomélethez álomutazások dukálnak: Bogi minden útjára elkíséri férjét, szinte már az egész világot bejár­ták együtt.

Az Apám beájulna egykori sztárja hat évvel ezelőtt ment feleségül a milliárdos férfihoz, életét pedig ősztől követhetik nyomon a Viasat3 nézői a Feleségek luxuskivitelben című saját gyártású műsorban. A házaspár vendégül látta Törökországban a műsor tehetős feleségeit, Rubint Rékát, Farkas Rita étteremtulajdonost, Köllő Babett operettszínésznőt, Vasvári Vivien modellt és a gyermekruha-készítő Schmaltig Dalmát. Tejben-vajban fürösztötték őket: aranyozott bútorok és hatalmas medence várta őket a szállodában.

Még a milliomos hölgyek – Farkas Rita, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma, Köllő Babett és Rubint Réka – is elámult Csősz Boglárkáék palotáján © VIASAT3/Labancz Viktória

S hogy miért vállalta el a realityt?

– Már kilenc éve kint élek Isztambulban, Törökországban, a szívem csücske. Jelenleg két produceri munkám is van a színészet mellett, ami új megmérettetés számomra. Mivel mindig is a saját utamat jártam, és a kihívások emberé­nek tartom magam, a műsort is szívesen vállaltam. Elsődleges célom, hogy a műsor által a két nemzet kultúrája közelebb kerüljön egymáshoz, és nemcsak Törökországban de Magyarországon is színész-producerként ismerjenek meg.