Milliárdos szédíti Szabó Zsófit és Horváth Évát

A tehetős üzletembernél most éppen Horváth Éva van nyeregben, aki csúfondárosan üzent vetélytársnőjének: „Szólj, ha a pizzámból is kéred a maradékot.”
A tehetős üzletembernél most éppen Horváth Éva van nyeregben, aki csúfondárosan üzent vetélytársnőjének: „Szólj, ha a pizzámból is kéred a maradékot.”

A nők többsége jóképű, intelligens, tehetős férfira vágyik. Így vannak ezzel hazánk híres eladósorban lévő hölgyei is. Ám a jelek szerint több a szép lány, mint a fenti kívánalmaknak megfelelő úriember. A Bors ugyanis megtudta, hogy a 26 esztendős Szabó Zsófi és a 36 éves Horváth Éva ugyanarra a férfira vetette ki a hálóját.

© Fotó: Fejér Bálint

Mint azt korábban a Bors is megírta, Éva exével novemberben kezdett el találkozgatni az After X műsorvezetője. Persze könnyen előfordulhat az is, hogy az üzleti életben rendkívül sikeres negyvenes férfi járatja a bolondját a lányokkal. De az tény, hogy ezek után a két nő nem lett kebelbarátnő. Éva egy ismerőse a Borsnak elárulta, miféle cicaharc folyik a lányok között.

– Először Éva koppant nagyot, amikor kiderült, szerelme Szabó Zsófival múlatja az időt a háta mögött. Ő viszont nem az a nő, aki beletörődik a kudarcba, sőt, ha megbántják, igyekszik a többszörösét visszaadni – árulta el az ismerős, aki nem egy embertől hallotta a szerelmi szappanopera történetét.

© Fotó: Birton Szabolcs

– Éva először megvárta, míg a férfinál elmúlik a Zsófi okozta újdonságérzet, és újra eljön az ő ideje. Tudta, hogy a 
románc tiszavirág életű 
lesz, hiszen évek óta jól
 ismeri a párját. Szerinte 
a férfinak egy érett, kiegyensúlyozott, hóbortoktól mentes nőre van szüksége. És így is lett. Évával újra elkezdtek találkozgatni, Zsófi pedig szépen csendben elkopott mellőle. Nagyon élvezi, hogy győzedelmeskedett, ezért ahol csak tudja, fiatal vetélytársa orra alá dörgöli diadalát – magyarázta Éva egyik ismerőse, aki arra is felhívta a figyelmünket, Éva hogyan üzen az After X műsorvezetőjének a Facebookon keresztül.

„Szóval az exemmel jársz? Én pedig éppen pizzát eszem! Szólj, ha abból is kéred a maradékot...” – tette ki a fotót a netre a Viasat3 műsorvezetője. Az egyértelmű utalások mellett a barna szépség az elmúlt hetekben előszeretettel mutatta meg internetes oldalán, milyen gyönyörű virágcsokrot kapott valakitől és éppen milyen szép helyeken romantikázik. Emellett a pletykák szerint ahol csak tudja, hangoztatja: újra boldog a párjával, remélve, hogy a hír visszajut Zsófi fülébe.

Mikor Horváth Évát azzal hívta el a Bors, hogy igaz-e a szerelmi háromszög, egy percig sem tagadta a történetet.

– Korábban sem nyilatkoztam a magánéletemről és ez a jövőben is így lesz – zárta rövidre.

Kolléganője, Szabó Zsófi sem kérte ki magának az állításokat, de részleteket ő sem árult el.

– Nem nyilatkozom erről, mert nincs tudomásom arról, hogy egyikünk vagy másikunk elszeretett volna valakit a másiktól, de én örülök, ha Éva boldog. Ahogyan eddig, a jövőben sem kívánok foglalkozni Éva követhetetlen magánéletével – tette hozzá.