Celeb

Michael Jackson valójában a saját nővére - bizarr teóriák a pop tíz éve elhunyt királyáról

Bors

Létrehozva: 2019.06.29.

Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók (legyenek azok írók, festők vagy épp színészek, zenészek) megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Tíz éve, 2009. június 25-én hunyt el Michael Jackson - most előtte tisztelgünk egy nem mindennapi összeállítással.

Ezen a héten - egész konkrétan kedden, június 25-én - volt tíz éve, hogy örökre itt hagyott minket a pop koronázatlan királya, Michael Jackson. A sztár - aki kétségtelenül az egyik legmeghatározóbb énekese volt a XX. század végének - életéről, munkásságáról és botrányairól nehéz olyat mondani, amit ne ismerne, ne hallott volna már mindenki. Idén főleg az utóbbiak, a botrányok kerültek előtérbe, köszönhetően az év elején bemutatott, Leaving Neverland című dokumentumfilmnek, mely alaposan megtépázta Jacko hírnevét és emlékét.

Az énekes tiszteletére úgy döntöttünk, nem is érdekességeket fogunk összegyűjteni az életéről, sokkal inkább a legeszementebb, legelvetemültebb rajongói teóriákat és összeesküvés-elméleteket Michael Jacksonról.

1.Jacko a CIA terméke volt

Egyes elvetemült összeesküvés-gyártók szerint a sztár az amerikai kémelhárítás, a CIA ötvenes években zajlott, MK-ultra nevű titkos (és akkoriban teljesen illegális) programjához köthető - amiben többek közt az emberi viselkedést tanulmányozták, és például alvó ügynökök kiképzésének a lehetőségével foglalkoztak.

A bizarr elmélet szerint a CIA és az amerikai kormány többek közt popsztárokkal igyekszik kontrollálni a tömegeket, és Jacko is az egyik ilyen “tömegbefolyásoló” fegyverük, bábjuk volt. 

2.Szövetségi ügynökök végeztek vele

Ez az összeesküvés-elmélet tulajdonképpen az előző kiterjesztése. Egyes rajongók szerint ugyanis Michael Jackson igyekezett a dalain keresztül figyelmeztetni az embereket, hogy irányítva vannak - ami miatt végül végeztek vele. (Az elmélet szerint egyébként a molesztálási vádak is csak azért voltak, hogy besározzák, mielőtt elteszik láb alól.) 

Ja, és mondanunk sem kell: mint minden bizarr elméletben, itt is az Illuminátusok nevű titkos társaság mozgatta a szálakat.

3.Michael Jackson egy óegyiptimi hercegnő volt

Egy chicagói múzeumban található egy női szoborfej, ami - egyes rajongók szerint - kísértetiesen hasonlít Michael Jacksonra. Innen már csak egy lépés volt, hogy valaki kitalálja: a szobor magát Jackót ábrázolja, aki ezek szerint már évezredekkel ezelőtt, az ókori Egyiptomban is élt, csak akkor még hercegnő volt. Ez persze azt is jelenti, hogy halhatatlan.

4.Jacko él, a saját lánya buktatta le

Paris Jackson - aki egyébként 2017-ben arról beszélt, hogy úgy sejti, megölték az apját - sokak szerint egy évvel korábban, 2016 szeptemberében maga buktatta le a saját halálát megrendező Jackót egyik szelfijével, aminek hátterében látható volt egy elmosódott alak. Igen, az elméletgyártók szerint ő csakis az ekkor már hosszú évek óta halott énekes lehet.

Erre már tényleg nehéz bármit is mondani, azt leszámítva, hogy ezek szerint még a legelvetemültebb rajongók sem tudják eldönteni, hogy akkor most megölték a sztárt, vagy életben van. Mondjuk az is igaz, hogy "köztudott", Elvis Presley, John Lennon és Tupac Shakur is él...

5.Michael Jackson valójában a saját nővére

Kétségtelen, hogy ez (?) az egyik legelvetemültebb teória az összes közül: Michael Jackson és nővére, az '56-os születésű LaToya Jackson egy és ugyanaz a személy. Mindezt arra alapozzák, hogy a két testvért állítólag soha nem fotózták le együtt, és - kapaszkodjanak meg! - nagyon hasonlítanak egymásra. (Ez utóbbi mondjuk nem meglepő, tekintve, hogy testvérek.)

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161602_auto_resized.jpg
origo.hu

Elköltöző feleségétől követelt egy bugyit a TV2 egyik szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714068613
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163115_auto_resized.jpg
vg.hu

Odavágott a magyar részvényeknek Amerika, óriásüzlet köttetett a hazai parketten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159944_auto_resized.png
metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158597_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: májusban nyitják meg ez első budapesti Primark-üzletet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27442_resized.jpg?avcount=1714068613
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092213_auto_resized.jpg
astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett egy utasokkal teli villamos a Krisztina körúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja