Celeb

Michael Jackson eddig eltitkolt féltestvére most felfedte az apjuk mocskos titkait

Bors

Létrehozva: 2018.02.17.

Tizenhárom évvel Michael Jackson halála után döntött úgy JohVonnie Jackson, hogy előáll, és világgá kürtöli létezését. A ma már 43 éves nő nem más, mint a legendás énekes féltestvére, apja, Joe Jackson törvénytelen gyermeke, akit a kegyetlen családfő évtizedeken át titkolt felesége, kilenc házasságból született gyermeke, és a világ elől. Jacko 16 éves volt, amikor JohVonnie megszületett apja titkos kapcsolatából, és csak felnőttként ismerhette meg, miután szülei szétváltak. JohVonnie Jackson most könyvet írt Fattyú gyermek címmel, amelyben apjához, a szigorúságáról és kegyetlenkedéseiről híres Jackson papához fűződő, ellentmondásos kapcsolatáról vall.

Joe Jackson a hetvenes években ismerte meg egy karácsonyi partin Cheryl Terrelt, aki húsz évvel volt fiatalabb nála. JohVonnie elmondása szerint titkárnőként dolgozó édesanyja nem akarta a viszonyt, nem tetszett neki Joe túlságosan, zavarta, hogy házas, és hogy hírneve miatt bujkálniuk kell. De Jackson papa nem adta fel, addig udvarolt Cherylnek, míg az beadta a derekát. A nő hamar teherbe esett, és 1974-ben megszületett JohVonnie, két nappal Michael Jackson 16. születésnapja után.

Cheryl arra számított, hogy a véletlenül becsúszott szerelemgyerek elrettenti majd Joe Jacksont, de a férfi meglepő módon kitartott mellette. Házat vett neki Encinóban, alig öt kilométernyire a családi otthontól, ahol Katherine-nel és törvényes gyerekeivel élt. Rendszeresen látogatta második családját, ajándékokkal halmozta el törvénytelen kislányát, hétvégi kirándulásokra, nyaralásokra vitte titkos szeretteit.

– Nem volt könnyű az életünk, mert nem tudhatott rólunk senki – mondta JohVonnie a DailyMailnek adott interjúban. – Nem vásárolhattunk a közeli boltokban, ha moziba mentünk apuval, kilométereket kellett utazni, az utcára sosem léphettünk ki együtt. Nem lehettek barátaim, nem jöhetett hozzánk látogatóba senki. Mikor erre panaszkodtam, apu elvitt egy kutyamenhelyre, ahonnan elhoztunk két kölyökkutyát. Azt mondta: Nesze, ők a barátaid, játssz velük.

Ám Joe titkos családjánál sem hazudtolta meg valódi természetét. Az uralkodni vágyás, a kegyetlenkedésre való hajlam JohVonnie esetében is kiütközött rajta. Fiait rendszeresen verte, amivel szabályosan kérkedett JohVonnie és anyja előtt, részletesen elmesélve nekik, miként büntette meg „lusta, fegyelmezetlen kölykeit”, akiket csak eszköznek tartott saját meggazdagodásához, érvényesüléséhez. Michael és bátyjai a Jackson Five-val addigra már milliókat kerestek neki, és lassan önálló karrierbe kezdtek, de valójában sosem menekülhettek Joe papa bántalmazó hatalma alól.

JohVonnie akkor találkozhatott először féltestvéreivel, amikor Joe és Katherine különváltak, az apa pedig bevallotta volt asszonyának, hogy 25 éven át kettős életet élt. Csak remélhette, hogy asszonyainak nem jár el a szája, de csodával határos módon se Katherine, se Cheryn nem árulta el őt soha.

– Apám rettegett, hogy kiderül a titka, hogy valaki lefotóz minket együtt, vagy anyám elárulja, kinek a lánya vagyok, és akkor bekerül az újságokba – mondta JohVonnie, aki úgy érzi, 43 év épp elég volt a titkos életből. Bár sokat szenvedett, valójában szereti az apját, akit rendszeresen látogat Las Vegas-i otthonában.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164526_auto_resized.jpg
life.hu

Diana hercegnéhez köthető, különleges ajándékot vett Harry herceg a kis Lajosnak: mélyen a zsebébe nyúlt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164478_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714128016
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BBm89KGEikCqbO70Izrwt_ljcc9qDMYkg9o07tevxuo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.webp
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/XTGjAseOX3F0olDB3xThaFzikFRaF44oRWEn53_QSQ4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.webp
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában