Meztelen valóságshow-val készül a Viasat!

Egzotikus tengerpart, kidolgozott testű férfiak, tökéletes alakú nők, mindnyájan meztelenül: a Viasat hetek óta keresi a szereplőket.
Egzotikus tengerpart, kidolgozott testű férfiak, tökéletes alakú nők, mindnyájan meztelenül: a Viasat hetek óta keresi a szereplőket.

Az Éden Hotelt sikerre vitték, az Aranyparttal már nem verték ki a biztosítékot. Úgy tűnik, a Viasat ismét valami egészen újat és meglepőt szeretne dobni a hazai televíziózásba, a Bors információi szerint ugyanis hetek óta válogatják a szereplőket egy meztelen realityhez. Szerkesztőségünknek sikerült több olyan lánnyal is beszélnie, aki megkapta a behívóját a műsor készítőitől, sőt van, akivel telefonon is egyeztettek, és néhány bizalmas információ is kiderült a nagy durranásnak szánt műsorról.

– A közösségi oldalon kaptam levelet, hogy egy új valóságshow-ba hozzám hasonló karaktert keresnek. Érdekelt, miről van szó, így telefonon folytattuk a beszélgetést. Azt mondták, néhány hetet töltenénk egy egzotikus helyen. Meztelenül kellene a kamerák előtt létezni, de ízlésesen lenne forgatva a mozi, nem mutatnának illetlen dolgokat – mondja a lány és valóban, a külföldi testvérműsorokban kitakarják az intim testrészeket.

– Ami miatt nemet mondtam a castingra az az, hogy félek, a múltamból kiderülnek olyan dolgok, amiket nem szeretnék, illetve nem lesz a játéknak főnyereménye, milliós díja, így annyi pénzért, amit kínáltak, nem teszem közszemlére a testem – mondta a Borsnak a valóban gyönyörű lány, nevezzük Anitának.

Nem ő az egyetlen, akit megkerestek a műsor ötletével. Igaz, másik informátorunk, akit nevezzünk Krisztának, másképp került a produkció közelébe.

– Egy ügynök keresett meg, hogy ehhez a műsorhoz keresnek bevállalós lányokat. Azt mondta, ha rajta keresztül kerülök be, sokkal jobb feltételekkel szerződhetek. Annyit mondtak, hogy egy szigeten forgatják majd a show-t, február-március környékén, egy pucér reality lesz, és jó lehetőség egy magamfajta fiatal modellnek. De valahogy én nem gondolom így, hiszen enélkül sincs okom a panaszra – mondta a Borsnak Kriszta.

Megkerestük a csatornát is, ők szűkszavúan csak annyit közöltek, hogy „A 2016-os esztendőre rengeteg izgalmas újdonsággal készülünk, az egyik nagy dobás ezek közül a jelenleg zajló casting. Az előkészületben lévő produkcióról bővebbet jelenleg nem árulhatunk el”.

Világsiker a meztelen tévéshow

Ádám keresi Évát címmel a holland RTL-en indult hasonló műsor néhány éve. Ebben a férfi és a nő egyedül érkezik a szigetre, és ott, meztelenül ismerik meg egymást. Ezt köve-tően kell helytállniuk együtt, és természetesen alaposabban meg is ismerik egymást. A Discoveryn itthon is nagy sikerrel fut egy másik hasonló műsor: a Naked and Afraid. A játék lényege, hogy egy nő és egy férfi huszonegy napot tölt el együtt a zord vadonban, élelmükről, otthonukról maguknak kell gondoskodniuk, ha betegek, maguknak kell megoldaniuk a helyzetet.