Celeb

Métereket repült motorjával George Clooney

Bors

Létrehozva: 2018.07.11.

Forrás: Northfoto

Már otthonában lábadozik az Oscar-díjas színész, akit fel sem ismert az őt elgázoló sofőr. Egy biztonsági kamera rögzítette a hajmeresztő ütközést, amit csodával határos módon élt túl.

Akár ott is hagyhatta volna a fogát George Clooney! Egy térfigyelő kamera rögzítette az 57 éves színész kedd reggeli motorbalesetét Szardínián. A felvételen látszik, hogy egy sötét Mercédesz szabálytalanul áthajt a szembe sávba, majd a kereszteződésben lelassít, vélhetőleg be akar kanyarodni balra. Egy szabályosan közlekedő, vele szemben haladó motoros még jobbról ki tudja kerülni, ám a mögötte érkező Clooney frontálisan neki ütközik. 

A Daily Mail úgy saccolta, a színész nagyjából 96 kilométer/órás sebességgel csapódott a szabálytalan járműnek, s csaknem hat méter magasra repült fel, majd a motorháztetőre zuhant, kis híján betörte a szélvédőt, s innen gurult le a betonra. Robogója centikkel mellette csapódott a földbe. Csak a profi védőszerelésének és az őrangyalának köszönheti, hogy élve megúszta az esetet. 

A szabálytalanul közlekedő autó 65 éves sofőrje, Antonello Viglino azzal magyarázta a történteket, hogy elvakította a nap.

– Semmit sem láttam, a szemembe sütött a nap. Be akartam kanyarodni, és véletlenül áttértem a szembejövő sávba – árulta el Viglino, majd elárulta: csak később tudta meg, kivel is ütközött össze.

– Azt mondták, Clooney-t kórházba vitték. Meg akartam látogatni, de mire odaértem, már elhagyta az intézményt. Remélem, valamikor találkozhatok vele.

A baleset egyik szemtanúja, Gianni Visciano a csattanás utáni pillanatokról számolt be:

– Clooney kiabált, s mikor valaki lehúzta a sisakját, úgy tűnt, képtelen mozgatni a lábát vagy tartani a fejét. Nagy lett a zűrzavar, feltorlódott a sor és sokan bámészkodtak.

A színész szóvivője a Daily Mailnek tegnap azt nyilatkozta, hogy Clooneyra hosszú hetekig tartó lábadozás vár, ugyanis csípője, térde és medencecsontja is zúzódott, bár csonttörést nem szenvedett. A színész felesége, Amal azonnal a kórházba sietett, s végig férje mellett maradt, amíg néhány órával később ki nem engedték. A portál forrásai szerint a színész a nyári szállásukról tartott új filmje forgatására az incidenskor.

A baleset valószínűleg befolyásolja éppen forgó, 22-es csapdája című filmsorozata munkálatait is, aminek valószínűleg el kell csúsztatniuk jövő őszre tervezett bemutatóját. A Joseph Heller regényén alapuló produkciónak Clooney nemcsak az egyik főszereplője, de rendezője is. 

Sztár és motor: veszélyes párosítás

A Barátok közt című sorozat sztárja, Rékasi Károly három évvel ezelőtt szenvedett balesetet, előzés közben motorral egy autóval ütközött. Alig maradt ép csontja, medence- és koponyasérült is szenvedett, kómába esett, és maradandó egészségkárosodást szenvedett.

Évekre elment a kedve a motorozástól Adrien Brody-nak az 1992-es balesete után. „Oldalba kaptam egy autót, és a következő zebránál kötöttem ki, elég súlyosan megsérültem”, nyilatkozta az eset után A zongorista című film sztárja. A súlyos enyhe kifejezés, az Oscar-díjas színész fél évet töltött gipszágyban.

Keanu Reeves azt hitte, belehal a sérüléseibe, miután motoros balesetet szenvedett 1988-ban. Valóban életveszélyesen megsérült, az akkor 24 éves színész lépét el kellett távolítani. Gyógyulása után azonban azonnal visszaült a motorra.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158457_auto_resized.jpg
origo.hu

A pornós bokszoló és a dögös focistafeleség együtt alázzák a Chelsea edzőjét - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714065012
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162974_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Lengyel védelmi miniszter: Elég dühítő látni a kávézókban ülő hadköteles korú férfiakat, míg mi Ukrajnát segítjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160063_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162560_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A feleségem nem akar visszamenni dolgozni, annyira lusta"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja