Megviseli a forgatás Nádai Anikót

Anikó – a kezdeti kritikákból is tanulva – ma már igazi profiként vezeti saját talk-show-ját. Az Anikó Show a 70. adásán is túl van, és lánykéréstől a szakításig már minden megtörtént benne. Az érzelmi hullámvasútra pedig nemcsak a vendégek, hanem maga a műsorvezető is felszáll: sokszor törik el nála a mécses, Anikó sírt már örömében és bánatában is a mű­sorban.

Anikó sírt már örömében és fájdalmában is a műsorban

– Édesanyaként alapvetően azok a témák vi­selnek meg a legjobban, amik gyerekekhez kö­tődnek, és amikben két ember képtelen belátni, hogy közös gyerekük érdekében hogyan kellene viselkednie. Megviselnek ezek a forgatások, de megpróbálom nem hazavinni és Patrikra vonatkoztatni. Ôt egyébként nem viszem be a forgatásokra, nem lenne neki való, és egyébként is bölcsibe jár – mondta a műsorvezető, akinek sokszor nem csak saját érzésein kell úrrá lennie, hanem a vendégekén is.

Volt már lánykérés, üvöltözés, szakítás – az Anikó Show olyan, mint egy érzelmi hullámvasút

– Volt már, hogy pattanásig feszült a helyzet, és be kel­lett hívni a biztonságiakat. Re­mélem, ez nem fordul elő többé. Hazudnék, ha azt mondanám, egy-egy ilyen cirkusz nem visel meg – folytatta Anikó, akinek azért szép pillanatokból is jut bőven a műsorban. Egy ifjú szerelmes éppen a héten kérte meg nála a barátnője kezét.