Megviseli a babázás Oláh Gergő nejét

Nikit a két másik gyerek és az újszülött bébi úgy kifárasztja, hogy elapadt a teje. Pedig az énekes ahol tud, segít a házi teendőkben
Nikit a két másik gyerek és az újszülött bébi úgy kifárasztja, hogy elapadt a teje. Pedig az énekes ahol tud, segít a házi teendőkben

Igazi mintaapa Oláh Gergő: fürdet, pelenkázik, az éjszaka közepén is felkel egy hónapos babájukhoz. Vagyis legtöbbször inkább le sem fekszik, ugyanis ha későn ér haza egy-egy fellépésről, Nolen pedig éppen akkor ébred, mert éhes, automatikusan cselekszik. Tápszert kever, pelenkát vesz elő, és már fekszik is le, reggelente ugyanis ő viszi oviba másik két gyermekét, Karlát és Deniszt.

Gergő és Niki élete így teljes, ám mégsem felhőtlenül boldog, Niki ugyanis egy hónappal a szülés után már nem tudja tejjel táplálni a kicsit.

– Nolen nagyon jó baba, csak kicsit hasfájós. De az is beállt már, hét és nyolc között lezajlik nála, akkor kicsit nyűgösebb, aztán alszik szépen. Éjszaka is csak egyszer-kétszer kel fel, ilyenkor viszont én is, és csinálom neki az anyatejpótlót. Niki három gyerekkel van otthon egyedül, néha a nagyszülők tudnak segíteni. Pont a szülés után én nagyon keveset voltam otthon a sok fellépés miatt. Niki nem tudott annyit pihenni, mint ilyenkor kellene, az étkezésre sem tud maximálisan odafigyelni. Az orvos is azt mondta, ezért lehet, hogy már nem tud szoptatni – mesélte az énekes, aki nagyon sajnálta, hogy ilyen hamar elapadt az anyatej, de fel voltak készülve erre is. Karla és Denisz esetében is a szokásos idő előtt, fél év után abba kellett hagynia Nikinek a szoptatást. Ám ők is egészségben átvészelték ezt az időszakot, sőt most már ők is segítenek anyukájuknak a pici körüli teendőkben.

– Denisz a nevéhez hű­en nagyon komisz, akkor kell aggódni, ha csendben van, mert akkor biztos, hogy rosszat csinál. Féltünk is tőle, hogy figyelni kell majd rá, és állandóan vele lenni, ha a baba közelében van, de ma már látjuk, olyan gyengéden bánik az öccsével, hogy öröm nézni. Az ötéves Karla pedig Niki jobbkeze, mindent tud, hogy hol van, hozza a pelenkát, krémet, bármit, ha anya szól neki – büszkélkedik a családfő.