Megvan a Schobert-házaspár utódja!

Magyarország talán legfittebb szerelmespárja tör Schobert Norbiék babérjaira. A versenyek után most a képernyőn bizonyítanak.
Magyarország talán legfittebb szerelmespárja tör Schobert Norbiék babérjaira. A versenyek után most a képernyőn bizonyítanak.

Tizenkét éve alkotnak egy párt, egyszerre fél tucat kutyával élnek együtt, többszörös világ- és Európa-bajnokok, sőt, az Arnold Classic győzelmet is kipipálták már: Toldi Zsuzsi és Csuhai Jancsi most páratlan lehetőséget kapott: tévéműsorban bizonyíthatják, tőlük fittebb műsorvezető páros nincs ma az országban.

– Egy versenyen ismertem meg Zsuzsit, és kiderült, a sporton kívül szinte minden más közös bennünk: a gondolataink, a hobbink, minden – mondta a Borsnak Jancsi.

– Közös életünk során sosem gondoltunk arra, hogy riporterként, vagy műsorvezetőként kellene dolgoznunk. Amikor Simonkovits Ákos, a producer megkeresett minket az ötlettel, azonnal igent mondtunk. Rengeteg olyan ötletünk lett hirtelen nekünk is, amitől ez a műsor más, mint az eddigiek – mondta az újdonsült
"TV-sztár".

Jancsi azt sem titkolta, ezentúl párjával már nem csak versenyzőként, hanem riporterként és műsorvezetőként is részt vesznek a legnagyobb nemzetközi versenyeken, és mindent, amit eddig sportolóként elértek, ezentúl a saját karrierjük építésére fordítják majd. A családalapítás azonban még várhat.

– Tervben van, de csak később majd - mondta a sármos férfi az esküvővel és gyermekvállalással kapcsolatos kérdésünkre.

– Nagy állatbarátok vagyunk, így mi egyelőre kutyákkal élünk együtt, családként. Évente átlagosan húsz kutyuson segítünk, fogadunk örökbe, vagy leszünk ideiglenes befogadói. Közülük sokan hozzánk nőnek, így
négy állandó kutyusunk van itthon. Igaz, most is hatan vannak körülöttem.

Párja, Toldi Zsuzsi a hétvégét Németországban tölti, természetesen munkája miatt. Jancsi azonban azt mondja, tizenkét év alatt ez már nem okozhat gondot nekik.

– A féltékenység a kapcsolatunkat nem teheti tönkre, intelligensen kezeljük – mosolygott Jancsi, aki azt mondja, a Viasat3 Top Forma című műsorában igenis be fogják bizonyítani, hogy a gyúrós „izomemberek”
nem feltétlenül ostobák is.