Megsértődött a Séfek séfe sztárséfje

Összerezzenünk a tévé előtt, ha leteremti a versenyzőket a Séfek séfében. Megtudtuk, kiknek az akarata előtt hajol meg még Vomberg Frigyes is.
Összerezzenünk a tévé előtt, ha leteremti a versenyzőket a Séfek séfében. Megtudtuk, kiknek az akarata előtt hajol meg még Vomberg Frigyes is.

Felesége szakmabeli, de 19 éves fia és 20 esztendős lánya még nem érdeklődik a gasztronómia iránt.

– Eddig nem kellett főzniük – neveti el magát. – Szakmabeli volt a feleségem, amikor megismertem. Ez szerencsés, mert így el tudta fogadni a munkám, azt, hogy éjjel mentem haza.

A szigorú séf otthon nem főnök, az étlapot a gyerekei diktálják © TV2

Egy idő után Frigyes úgy érezte, több időt szeretne a családjával tölteni.

– Negyvenévesen elég volt, nem akartam már konyhafőnök lenni. Volt két kisgyerekem, más lett a fontossági sorrend.

A főzéstől egyébként sem tudott volna elszakadni, mivel otthon ő viszi a konyhát. Vajon mit főz otthon a séf?

– Amit a gyerekek akarnak, és ahogy akarják, akkor is, ha nekem úgy nem tetszik. Sajnos sokat rontott rajtuk a menza, de mit lehet tenni? – legyint, aztán elmeséli, mi fájt neki a legjobban: – Óvodás korukban nekiálltam főzni egy igen finom paradicsomlevest, amiben nagyon sok munka volt. Erre lefitymálták, hogy az óvodában jobb. Azóta nem főztem otthon paradicsomlevest. Nincs! Ha ők azt az édes löttyöt akarják, azt nem csinálom meg, az már nagyon perverz. Több ilyen nem volt, de ha valamilyen újítást szeretnék bevezetni, akkor csúnyán néznek. Otthon én is behúzom fülem, farkam.