Megsértették Kordáékat

„Mamma Maria” – énekli velencei koncertjén a Ricchi e Poveri. Ugyanezt dalolja majd jó néhány kilométerrel távolabb Korda György és Balázs Klári. Pedig Gyuri bácsiék az olasz párossal akartak tartani.
„Mamma Maria” – énekli velencei koncertjén a Ricchi e Poveri. Ugyanezt dalolja majd jó néhány kilométerrel távolabb Korda György és Balázs Klári. Pedig Gyuri bácsiék az olasz párossal akartak tartani.
CSALÓDÁS - Szombat este Velencén lép fel a Ricchi e Poveri olasz szerelemdiszkós formáció, amely többek közt a Mamma Maria című slágert szabadította a slágerlistákra. Magyarországon Korda György és Balázs Klári vitte sikerre a dalt, sőtmár a házaspár védjegye lett. Kordáék régi álma teljesült volna, ha együtt énekelhetik a legendás nótát az eredeti előadókkal, de a szervezőknek csak későn jutott eszükbe az ötlet. Gyuri bácsiék csalódottak.

– Sajnálom, hogy későn kapcsoltak a rendezők. Csak akkor kaptak észbe, amikor látták, hogy kellene még egy név a fellépők listájára. Sajnos addigra már egy csomó koncertet elvállaltam. Pedig jó lett volna együtt előadni a Mamma Mariát, hiszen ezzel az örökzölddel óriási sikert értünk el mi is. Minden álma nem teljesülhet az embernek... Ennek ellenére remélem, sokan lesznek a bulin – nyilatkozta a Borsnak keserűen Korda György, akinek kevés ideje van az elmaradt találkozón rágódni, ugyanis újabb nagy dobásra készül.

– Az idei EFOTT első napján a nagyszínpadon lépünk fel, ez lesz az első ilyen nagy koncertünk országos fesztiválon. Erre készülünk hónapok óta. Látványban erősítünk: például a Keresztapa vagy a Titanic slágerénél a filmrészletek peregnek a kivetítőn, amikor az életemről énekelek, régi fotókat vetítünk, Keleti Andrea tánckara pedig végig mozog majd a dalainkra – újságolta lelkesen az énekes.

– Számítottunk Kordáék megjelenésére, de sajnos fellépésük van épp abban az időpontban, amikor az olasz sztárok a Velencei-tó partján koncerteznek. Így nem jött össze a találkozó – mondta el lapunknak az egyik szervező.
– Kordáék egyébként jó fél évre előre le vannak kötve, így esélyünk sem volt előbb „kapcsolni”, ahogy ő fogalmaz. Reméljük azért, hogy ha legközelebb újra egy világsztárt szervezünk Magyarországra, akkor sikerül mellé hazai hírességet is meghívni.
ozs