Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak

Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve. A tinédzser anyja mindent elkövetett, hogy a gyereket mentesítse a lelki nyomás alól, ám ez nem sikerült.

Az anya még fel is mondott, hogy minél több időt a fiával tölthessen, de ez sem segített a helyzeten.

„A zaklatói beférkőztek a fejébe, nem tudta kiverni a fejéből ezeket a gondolatokat. Már nem volt önmaga” - mondta az anya. „Brandon jóképű fiú lett, a lányok figyelmet szenteltek neki, szerintem a többiek nagyon féltékenyek voltak rá.”

Teenage boy killed himself in his bedroom 'after being tormented by bullies'

The heartbroken mother of a teenage boy says he was driven to suicide after being hounded by bullies jealous of the attention he got from girls. Brandon Rayat was just 15 when he hanged himself in his bedroom, after months of being tormented by other teens who called him a paedophile - and threatened to rape his mum.

Az anya elmondása szerint a fiú 2015 februárjában szakított a barátnőjével, azóta pedig folyamatosan csúszott lefelé, egyre komolyabb mentális betegségekkel küzdött. Pedofilnak, melegnek nevezték a társak, akik személyesen és a közösségi médiában is támadták a fiút. Végül már azzal is fenyegették, hogy megerőszakolják az anyukáját, ez lehetett az utolsó csepp a pohárban.

A fiú orvoshoz fordult, de a helyzet csak rosszabbodott, idén tavasszal már gyógyszereket is szedett, ám ez sem segített. Egyre jobban magába zárkózott, majd tavaly nyáron nagyon csúnyán összeveszett az apjával, rendőrt kellett hívni. Brandon azonban bezárkózott a szobájába, és felakasztotta magát.

„Brandon még a betegsége idején is képes volt megnevettetni. Egyetemre akart menni, orvos akart lenni, komoly tervei voltak” - mondta anyukája.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!