Megmutatjuk: ezektől a ciciktől búcsúzik Klaudia – 18+ fotók

Tizennyolc éves, negyven kilót fogyott, nagykanállal falja az életet – most a melleit is lecseréli!
Tizennyolc éves, negyven kilót fogyott, nagykanállal falja az életet – most a melleit is lecseréli!

Klaudia nem mindennapi lány. Még alig múlt 18, máris kés alá fekszik. Igaz, szerinte ez már régóta indokolt volt. A búcsúját méltóképp meg is szervezte, a Borsnak pikáns képeket küldött „leköszönő” domborultairól.

– Negyven kilót fogytam, és ez meglátszik a cicijeimen is. Tudtam, hogy az első adandó alkalommal meg fogom őket műttetni, ez az idő most, hétfőn jön majd el – mondta mosolyogva. – Arra gondoltam, hogy a régi melleimet most utoljára mutatom meg nyilvánosan. A Bors olvasói elbúcsúzhatnak tőle gondolatban, és virtuálisan is. Azt még megígérem, hogy amennyiben elkészültek az újak, azokat sem szégyellem majd. Úgyhogy tessék nekem szorítani hétfőn! – nevetett Klaudia.

A szőke lány egyébként alaposan kihasznál minden percet, ami az életet illeti. Fiatal kora ellenére már most számos tetoválás díszíti a testét, és továbbiak érkezése is várható. Sőt, azt sem titkolja, erotika nélkül sem sok értelme van szerinte az életnek. Így Alexis Bardot néven már egész szép múltja van, ami a felnőttfilmeket (+18-as link!) illeti.

Klaudia, cickók, viszlát!