Meglestük a várandósan koncertező Csobot Adélt – videó

Őrületes szvingbulit csapott az énekesnő, aki terhesen is kirobbanó formában van. Jön-megy, koncertezik, és boldogabb, mint valaha. 
Őrületes szvingbulit csapott az énekesnő, aki terhesen is kirobbanó formában van. Jön-megy, koncertezik, és boldogabb, mint valaha. 

Mindenkinek leesett az álla, amikor Adél csütörtök este egy piros testhez feszülő ruhában az Orfeum színpadára lépett. Hiába az egyre gömbölyödő pocak, pluszkilókat nem találni az énekesnőn. Ugyanolyan törékeny és vékony, mint fél évvel ezelőtt. A pesti mulató szépszámú közönsége mosolyogva figyelte a bájos kismamát.

– Biztos közrejátszik a fittségemben, hogy még csak huszonegy éves vagyok, és talán könnyebben élem meg ezt a helyzetet, mintha harminc lennék. Ugyanúgy élek, pörgök, jövök-megyek, ahogy a terhességem előtt, és a mai napig nem hiszem el, hogy kismama vagyok. A legjobb dolog, ami valaha történt velem, és sokkal jobban érzem magam, mint azt elképzeltem – mesélte az örökké mosolygó Adél, aki ösztönösen érzi, mit kell tennie.

– Számomra a mennyország a színpad, nem tudnék enélkül létezni, és ami nekem jó, az egészen biztos, hogy a kisfiamnak is az, de ösztönösen érzem a határokat, így például magas sarkúban a színpadról le-föl rohangálást elengedtem. Az étrendemen is változtattam, és az ösztönösséghez azért járul tudatosság is, mert szeretek a mélyére ásni a dolgoknak, és megtudni, mi miért alakul át a testemben – számolt be mindennapjairól Adél, aki a szünet után feszes, fekete szerelésre váltott.

© Fotó: Fórika Attila

A hatodik hónapban járó, csinos kismama teljes harmóniában éli a mindennapokat párjával, Istenes Bencével. A fiatalok mindketten nagy családból jöttek, így nagy valószínűséggel nem állnak meg egy gyereknél, de, hogy mi lesz a karrierjével a családalapítás mellett, azt még ő maga sem tudja, de nem is tervez előre.

Meddig dolgozhat az állapotos nő?

Mivel a várandósság nem betegség, ha ön egészséges és nem túl stresszes a légkör, illetve nem fizikai munkát végez, akkor addig dolgozhat, amíg kényelmesen tud ülni, nem okoz gondot a munkahelyre történő bejutás. Az irodista nők nagy része a 7. hónapig biztosan, de gyakori, hogy a 35–38. hétig is dolgozik. Fizikai munkásoknál az orvos azt szokta javasolni, hogy a várandós kérje meg a munkáltatóját – akit erre törvény kötelez –, hogy helyezze át könnyebb munkakörbe. Veszélyeztetett terhesség esetén persze azonnal táppénzre küldik a kismamát. 

– Fenekestül felfordul az életem, hiszen beköltözik hozzánk egy kis lény, és már nem ketten, hanem hárman leszünk. Pont emiatt nem is tervezek, meglátjuk, mi lesz. Érezni fogom, mikor kell újra színpadra lépnem, és belevágnom valamibe.