Celeb

Megharcol férje szerelméért Ördög Nóra

Fái

Létrehozva: 2017.10.25.

<p>A műsorvezető úgy rendezte be az életét, hogy a nőiesség, a romantika ne őrlődjön fel a munkanapok darálójában. Erre buzdítja nőtársait is, akik gyakran példaképet látnak benne.</p>

Forrás: DFP

Kedd délelőtt belenézhettek az újságírók a november 7-én induló Ázsia Expresszbe. A TV2 új realityjében hét sztárpár versenyez.  Vietnamból indulnak, majd Laoszon és Kambodzsán át érnek el Thaiföldre napi egy dollár költőpénzzel. Gyilkos megpróbáltatás volt, de mint kiderült, nem csak a szereplőknek, a műsor készítőinek is. 

– Ez az első olyan produkció, ami nem úgy készül, hogy egy szállodába beköltöznek a műsorkészítők, és onnan dolgoznak.

Az ötezer kilométeren nekünk is végig kellett menni a két gyerekkel. Öt és fél hét alatt, harmincnyolc napot voltunk kint, húsz szállodában laktunk. Egy-két éjszakát aludtunk egy helyen, aztán mentünk tovább a hat bőrönddel – meséli Ördög Nóra.

A műsorral párhuzamosan ők is forgattak „családi realityt”, Ázsia Vlog címmel, ami a Nánási család kalandjait mutatja be.

– Reggel hetes, hatos indulással kezdődtek a forgatások, ami azt jelenti, fél ötkor keltem, hogy megcsináljam a hajam, mert ötkor már a sminkben ültem. A családom még aludt, amikor eljöttem. Egész nap forgattunk, soha nem voltunk egy helyen. Ez nagyon felőrli az embert egy idő után. Pali a gyerekekkel jött utánam, mi mentünk a stábbal előre. A cél az volt, hogy együtt legyünk, de minimális időt tudtunk így tölteni. Este hullafáradtam beestem a szállodába és indult a második műszak a családommal. A szerkesztők ugyanezt csinálták. Este nyolckor megérkeztek a hotelbe, és még hosszú-hosszú órákon át meetingeltek. Műsorkészítői szempontból ez minden idők legkeményebb vállalkozása.

A Vlogból is láthattunk részleteket, Nóri többször smink nélkül, karikás szemmel látható.

– Ez a valóság – neveti el magát. – Aki ebbe a műsorba jelentkezett, az tudta, hogy ez lesz a helyzet. A saját közösségi oldalaimra is teszek fel olyan képeket, amin nem vagyok puccparádéban. Tőlem ez nem meglepő, de ha mégis, attól csak izgalmasabb a történet – teszi hozzá. 

Imádnivaló, hogy vállalja magát így is. És persze olyan szexi képeket is szokott mutatni, amit fotóművész férje, Nánási készít róla, mert ahogy mondja, örül, hogy a férje még mindig szépnek látja. – Nekem az ő visszajelzése a legfontosabb, a mindent jelenti. Ez a lényege a párkapcsolatnak, hogy a szeretet, a szerelem maradjon, ne kopjon el. Nem érzem úgy, hogy ez ellene menne a természetemnek, vagy annak, amit képviselni szeretnék. Egy egészséges nő többféle dologból van összegyúrva. Az anya, a dolgozó ember is nő. Szerencsés is vagyok, mert a szakmámnak része, hiszen ha kamera előtt állok, szép sminket, hajat, ruhát kapok a szakemberektől. Nagyon fontos, hogy a nőiességünket próbáljuk megőrizni, még akkor is, ha a napi daráló felőröl, ahogy a különböző szerepek közt próbálsz egyensúlyozni. Sokszor zavarban is vagyok, mert tudom, hogy sokan tekintenek rám példaképként, ami felelősség. Az én életem nem olyan, mint egy átlagos nôé. Ha sok a meló, akkor az mindenképpen a romantika rovására megy. Ha nem sok, akkor persze na­gyon könnyű randiprogramokat szervezni a férjemmel, csinosan felöltözni. Amit azonban próbálok átadni, az az, hogy mindenkiben legyen meg a szándék, és próbálja a romantikát megőrizni a párkapcsolatában. 

Nóri azért hiteles, azért követik olyan sokan, mert önazonos. Nem kiszidolozott képet mutat magáról, hanem a valóságot.

– Igazából nem tudom, hogy másképp lehet-e, van-e értelme?  Sokkal fárasztóbb lenne takargatni, vagy olyan dolgokat kiposztolni, ami nem létezik. Nekem nincs arra  energiám, hogy mást mutassak, mint a valóság.

Őrgrófnő lett a párja Katinkának

A Jóban Rosszban sorozat tenyeres-talpas Böbéjét játszó színésznő, Cseke Katinka és az őrgrófnő, Pallavicini Zita a legkevésbé összeillő páros. Legalábbis első látásra.

– Talán éppen azért, mert ennyire különbözőek vagyunk, általában jól működtünk együtt – mondja Zita, de többet nem árulhat el. Arról viszont beszélt, hogy komoly hátránnyal indult a versenyben.

– Öt éve volt egy súlyos autóbalesetem, kirepültem a szélvédőn. A jobb karom szó szerint majdnem leszakadt. Szerencsém volt, mert egy pécsi professzor vállalta, hogy megmenti. Ez sikerült is, de még mindig nem tudom százszázalékosan használni a karom.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141981_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27193_resized.jpg?avcount=1713465611
origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139890_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135785_auto_resized.jpg
ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139930_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27194_resized.jpg?avcount=1713465611
origo.hu

Brutálisan kiraboltak több luxusüzletet BudapestenBrutálisan kiraboltak több luxusüzletet Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713465611
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713465611
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók