Meghalt Szellő István ikreinek édesanyja

Ikrei édesanyját gyászolja Szellő István. Naim Renáta hosszú betegsége alatt mindvégig szerelemmel beszélt négyéves ikrei apjáról, noha a híradós elhagyta, amikor terhes volt. A haldokló anya biztos volt benne, hogy Szellő gondoskodik majd gyermekeiről. A szomszédok szerint a négyéves Alen és Manna ­egy­előre a keresztszüleihez kerül.
Ikrei édesanyját gyászolja Szellő István. Naim Renáta hosszú betegsége alatt mindvégig szerelemmel beszélt négyéves ikrei apjáról, noha a híradós elhagyta, amikor terhes volt. A haldokló anya biztos volt benne, hogy Szellő gondoskodik majd gyermekeiről. A szomszédok szerint a négyéves Alen és Manna ­egy­előre a keresztszüleihez kerül.

Hétfő délután értesült arról a Bors, hogy Szellő István ikreinek édesanyja, a 38 éves Naim Renáta hosszú, súlyos betegség után vasárnap éjjel örökre lehunyta a szemét.

A gyönyörű fiatal nő gyermekei, Alen és Manna augusztus végén ünneplik negyedik születésnapjukat. Édesanyjuk már nem örülhet velük, és egyelőre az sem tisztázott, hogy a picik neveléséről ki gondoskodik majd. Ki pótolhatja azt a mérhetetlen szeretetet, amiből csak alig négy évig részesülhettek?

Köztudott, hogy Szellő és Renáta három év után, még a gyerekek születése előtt szakított. Az viszont sohasem derült ki, hogy mi történhetett pontosan. Nem tudjuk, hogy mi volt az a probléma, amiért a terhessége hatodik hónapjában járó nőnek egyedül kellett maradnia. Mindezek ellenére az RTL Klub híradósa 2009 nyarán még így nyilatkozott: – Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám – jelentette ki akkor.

Ám lapunk információja szerint a híres apát csak ritkán látták felbukkanni a budaörsi panelházban. Közeli családtagok híján a házban lakó József és felesége szívén viselte a beteg anyuka és gyermekei sorsát.

– Mi segítettünk az ápolásában, s amiben még tudtunk. Szellő István alig nézett felé – mondta József, aki jegyzetet is készített az elmúlt pár év történéseiről.

A szomszédok elmondása szerint Renáta bátran várta a véget, mert biztos volt benne, hogy ha a legrosszabb bekövetkezik, akkor Alen és Manna édesapja ott lesz, s nem hagyja magukra gyermekeit. Éppen ezért soha egy rossz szót sem szólt kisfia és kislánya papájára. Sőt élete utolsó percéig hihetetlen nagy szerelemmel beszélt róla.

„Nézzétek, ott van apa” – mutatott mindig a képernyőre – mesélte Somogyi úr, akinek tudomása szerint Szellő telefonon búcsúzott el a kórházban haldokló Renitől. – Megígérte neki, hogy vigyázni fog a gyerekekre. Jelenleg a picik az ő baráti köréből kikerült keresztszülőknél vannak – mondta József.

Tegnap délután a Bors munkatársa Renáta házánál ­talál­kozott Szellő Istvánnal, aki kegyeleti okokra hivatkozva nem nyilatkozott.

Négy gyerek három anyától

A 46 éves Szellő Istvánnak ikergyermekei mellett két nagyobb fia is van. András és Ádám a híradós előző két házasságából született. Az RTL munkatársa második házasságának megromlása után ismerkedett meg Naim Renátával.

A félig szír származású stewardesszel a 2006-os Operabálon jelent meg először. A pár kapcsolatában egy rövid mosolyszünet is volt, amikor Szellő a Szombat esti láz első szériájában táncolt. Állítólag Reni féltékeny lett István táncpartnerére, ám hamar kibékültek. De az összhang mégsem bizonyult teljesnek, mert 2009-ben annak ellenére szakítottak, hogy akkor már a modell szépségű nő a szíve alatt hordta ikreit.