Megcsalta a feleségét a Szulejmán főszereplője

A magánéletben is pontosan úgy falja a nőket a Szulejmán címû sorozat főszereplője, ahogy a képernyőn. A színész még családapaként is félrelépett.
A magánéletben is pontosan úgy falja a nőket a Szulejmán címû sorozat főszereplője, ahogy a képernyőn. A színész még családapaként is félrelépett.

A női nézôket az RTL Klubra vonzza egy új sorozat, amely I. Szulejmán életét mutatja be. A szappanopera főszerepét az a Halit Ergenc kapta, akit a Seherezádéból már megismerhettek a műfaj szerelmesei.

A 42 éves színész magánélete kísértetiesen hasonlít a szultánéra, hiszen igazi nőcsábász hírében áll. Öt évvel ezelőtt a Seherezádé forgatása közben beleszeretett sorozatbeli partnerébe, Bergüzar Korelbe, akivel össze is házasodtak, 2010 februárjában pedig megszületett kisfiuk, Ali.

A férfi azonban családapaként is járta az éjszakát, és hajnalig mulatozott, mígnem tavaly félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre egy török énekesnővel, bizonyos Gülsen Bayraktarral.

– Ebből elég volt! – közölte vele akkor Ali anyja, és a ­kis­fiúval együtt hazaköltözött az édesanyjához. A harag azonban nem tartott sokáig, Ergenc visszaédesgette magához a nejét, és most a második gyermeküket várják – legalábbis erről tanúskodik az az ultrahangfelvétel, amit a színész a Facebook-oldalán osztott meg rajongóival.

A török származású mûvész karrierjét végigkísérték a botrányok, de ennek ellenére elhalmozzák a szerepajánlatok, a Szulejmán pedig Európa-szerte sikeres: Magyarországon például akadnak olyan fanatikus nézők, akik eredeti nyelven követik a szultán életét, mert imádják Halit hangját.

– Törökül nézem, mert szerintem nem elég erőteljes a szinkronhang – írta egy fórumozó, ám ez még mindig semmi ahhoz képest, ami Törökországban övezi a sorozatot. Ott ugyanis egyes rajongók olyan ruhákba öltöznek, mint a szappanopera szereplői.

– Megnőtt a Szulejmánban viselt jelmezek és ékszerek iránti kereslet, sokan rendelik meg a szultán és a többi színész ruháinak másolatát – magyarázza a jelmeztervező, Serdar Brasburg.

–Mondanom sem kell, hogy inkább a hölgyek tetszését nyerték el a különleges ruhadarabok.

A Szulejmánt szerda esténként 21.30-tól sugározza az RTL Klub.