Még vitáznak Aleskáék, kivel aludjon Lana

Aleskánál és párjánál, Attilánál nem zökkenőmentes a fészekrakás.
Aleskánál és párjánál, Attilánál nem zökkenőmentes a fészekrakás.

– Két hete kezdtük a költözést, de még nem vagyunk kész. Attila most oda pakol a szekrényben, ahol helyet tudtam neki szorí­­tani – mesélte a volt felnőttfil­mes színésznő. – Attila és én is sokat éltünk egyedül, és vannak kialakult szokásaink. Ő például akkor pakolna el maga után, amikor úgy gondolja, én pedig szeretem ezeket a dolgokat egy­ből megcsinálni – folytatta Aleska.

– Aleska meg sokszor rám szól, de azt is meg kellett beszélnünk, hogy ezt ne tegye, mert nem szeretem – vette át a szót Attila. – Én ritkábban szólok bármiért is, Emese pedig listáz, hogy mit nem csinálok jól. Azért kezd kialakulni közöttünk az egyensúly – magyarázta Attila, aki azt is elárulta, mivel Aleska lakásába költöztek össze, kicsit még „idegenben” érzi magát.

– Felforgatni sem akartam az életét egyből, de vendég sem szeretnék ott lenni – mondta a személyi edzőként dolgozó férfi. Aleska kiskutyája, Lana ügyében is egyezségre kell jutniuk. Az eb, míg gazdija egyedül élt, bent aludt vele az ágyban, de Attila kérte, ez ne legyen így. Most már viszont ő az, aki Lanát az ágyba csábítja lefekvéskor.

– Attilával alszik, de amikor elszunyókál, átcsenem magamhoz – mondta Aleska.