Még ilyet: szemhéjplasztikára megy Rába Timi

Sok híresség inkább próbálja eltitkolni a legapróbb beavatkozásokat is, az egykori szépségkirálynő azonban büszke arra, hogy hamarosan tűvel és égetéssel szépül.
Sok híresség inkább próbálja eltitkolni a legapróbb beavatkozásokat is, az egykori szépségkirálynő azonban büszke arra, hogy hamarosan tűvel és égetéssel szépül.

Huszonhat évvel ezelőtt, amikor a Miss Hungary második helyezettje lett, egzotikus szépsége, különlegesen szép szeme miatt az egész ország azonnal megkedvelte Rába Timit. A 47 éves modellen szinte nem fog az idő, kisugárzása, alakja ugyanolyan, mint az 1991-es versenyen volt. De ahogy gyakorlatilag egyetlen nő sem, így Ti­mi sem elégedett a külsejével, ha­marosan egy plasztikai beavatkozáson vesz majd részt. Éppen a legendás tekintetén fog változtatni, a szemhéját szeretné feszesebbé tenni.

– Egy szike nélküli beavatkozást választottam. Édesanyám ugyanis volt szemhéjfelvarráson, és a műtét után másnap rohantam vele a kórházba, mert bevérzett a szeme – mondta lapunknak a modell, aki azt is elárulta, más hírességekkel ellentétben egyáltalán nem szégyelli, ha orvosok segítenek szépülni neki.

– Nincs azon mit szégyellni, ha valaki meg szeretné őrizni a fiatalságát – magyarázta. Timin ősszel végzik majd el a beavatkozást. A plasztika után ugyanis három hétig senki nem me­het napra, vagy csak erős napszemüvegben.

– A beavatkozás során tulajdonképpen tűk segítségével megégetik a bőrt, ami ennek hatására összefonnyad, mint egy nejlonzacskó. Így feszesebb lesz. Előtte persze krémmel érzéstelenítik a területet. A beavatkozást minden esetben bőrgyógyász szakorvos végzi – folytatta a modell.