Celeb

Még évekig nem mehet férjhez Liptai Claudia

F. Zs.

Létrehozva: 2016.11.12.

<p>Nagy öröm a baba Liptaiéknál, de mégsem teljes a pár boldogsága: a büszke papa, Pataki Ádám még nem tudott elválni a feleségétől.</p>

A mai napig nem sikerült elválnia Pataki Ádámnak és feleségének, pedig egy éve, hogy beadták a válópert. A folyamat lassúságát persze befolyásolta a bíróságok nyári ítélkezési szünete is, de nem csak emiatt nem született még meg a döntés.

A Bors úgy tudja, hogy az asszony próbálja minden eszközzel lassítani ezt a folyamatot. Egy válóper azért tarthat sokáig, mert nehezen tudnak a felek meg­egyezni az anyagiakról, vagy éppen a gyermekelhelyezésről, de a kiszivárgott hírek szerint itt nem erről van szó.

– Ádám egy igazi úriember, ő nem akarja megrövidíteni a gyermeki édesanyját, természetesen gondoskodni akar az ikrei­ről is. Rendszeresen látogatja őket, közös programokat szervez, szívvel-lélekkel szereti a két ikerlányt és a nevelt lányát is. Az anyagiakról is nagyvonalúan rendelkezett, arról sem lehet szó, hogy emiatt nem mondták még ki a válásukat – mondta a Borsnak egy bennfentes.

A híres cukrász bontóperének lassúsága azért is érthetetlen, mert nem arról van szó, hogy jött a híres, szőke tévésztár, kiszemelte a férfit és kiszakította őt a családjából. Ádám és a felesége között már korábban is többször volt mosolyszünet, hol kibékültek, hol szétköltöztek. Nem lehet tudni, hogy éppen együtt voltak-e vagy külön, amikor Ádám találkozott Claudiával.

De persze ismerhetjük az érzést, milyen látni az ex boldogságát...

Úgy tudjuk, hogy az asszony nagyon rosszul viseli Ádám életének történéseit, amelyek akaratlanul is a nyilvánosság előtt zajlanak. Közös főzős könyvet adott ki Claudiával, rendszeresen megjelennek kéz a kézben sajtónyilvános bulikon, nem be­szélve a kisfiuk születéséről, akivel a napokban a Story címlapján pózoltak boldogan.

A Bors utánanézett, hogy meddig húzódhat el egy válóper, ha az egyik félnek esze ágában sincs lezárni a múltat. Az eredmény döbbenetes: évekig nem lehet nyugta a feleknek.

Pécsi Ildikó fiánál is húzódik

Pártos Csilla és Szűcs Csaba válása több mint másfél évig húzódott, végül másodfokon választotta őket szét a bíróság úgy, hogy a mai napig nincs megegyezés a felek között az anyagiakat tekintve. Az ügyvédek szerint akár öt év is eltelhet, mire lezáródik az ügy.

– A válás nagyon szomorú dolog, és valahogy egyre kegyetlenebb. Komolyan mondom, hogy az utóbbi időben a válóperes tárgyalásokon több a negatív érzelem, mint egy minősített erőszakos, drámai kimenetelű esetnél – mesél megdöbbentő részleteket dr. Landes Judit válóperes ügyvéd, aki a négy évtizedes praktizálása alatt már nagyon sok dolgot látott.

– A válás alapfeltétele, hogy megszűnjön az életközösség. Volt olyan párosom, akik mindketten más időpontot adtak meg, mint együtt töltött utolsó nap, az­tán az egyik fél az­zal védekezett, hogy együtt voltak színházban, mire a másik azt válaszolta, hogy „de külön ül­tünk”. Levezényeltem már olyan pert is, ahol a több száz darabos közös értékeket vettük lajstromba, és osztottuk el, hogy melyik kié. Nem viccelek, a kanalakat egyesével, a lábtörlőig mindent bediktáltak. Hónapokig tartott az is, amikor szakértőket kellett fogadni azért, hogy az együtt töltött karácsony vajon az életközösség része volt-e, vagy csak egy alkalmi találkozás – meséli az ügyvédnő, majd így folytatja: – ha az egyik fél nem akar elválni, bizony nagyon csúnyán ke­resztbe tud tenni a másiknak, láttam már két, három éven át húzódó válópereket is.

A Bors próbálta a feleséget megszólaltatni, de nem tudtunk a nyomára jutni, hasonlóképpen jártunk Patakai Ádám esetében is.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714110313
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162281_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714110313
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163996_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő