Celeb

Mattesz Csilla: Claudia tudta megnyugtatni Gesztesit

Földvári

Létrehozva: 2020.02.07.

A titokzatos barátnő mindig ott volt Gesztesi Károly mellett, amikor szükség volt rá. A bizalmas a kapcsolatuk részleteiről eddig nem beszélt sehol, most mégis megtörte a jeget, és elárulta, kit szeretett a világon a legjobban a színész.

Forrás: Bors

Bár sokat látták őket egymás társaságában, hivatalos rendezvényeken és privát buliban is megjelentek együtt, szinte senki sem tudta pontosan, hogy ki az a titokzatos szőke nő, aki rendre feltűnik Gesztesi Károly társaságában. Barát vagy szerető? Lelki társ vagy egy be nem teljesült szerelem?

Egy kicsit ez is, az is. Mattesz Csilla olimpikon úszó a Story magazin hasábjain beszélt először Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról. Mint kiderült, fiatalkoruk óta ismerik egymást, és volt köztük minden, ami csak férfi és nő között lehetséges: szerelem, barátság, megint szerelem, az­tán újra barátság... egy soha nem lanyhuló érzelmi hullámzás, amelynek Karcsi tragikus halála vetett véget.

„Tizenhat éves korunktól ismerjük egymást. Karcsi vízilabdázott, én úsztam. Ugyanabban az uszodában” – meséli a magazinnak Mattesz Csilla: „Az élet aztán elsodort egymástól, én férjhez mentem, ő megnősült, jöttek a gyerekek nála is, nálam is. Akkor láttuk újra egymást, amikor a két fia, Márk és Dávid nagyobbacskák, négy-öt évesek voltak, hozzám jártak úszni.” A közeli barátnőt a Bors is megkereste tegnap. Csilla elmesélte, hogy a Gesztesivel való kapcsolata az ötvenes éveikre mély barátsággá szelídült, és mélyebb lett, mint valaha.

– Volt, hogy hetekig nem találkoztunk, nem beszéltünk. Aztán felhívott, és ott folytattuk, ahol előzőleg abbahagytuk – mondja a Bors napilapnak Mattesz Csilla. – Gyakran éreztem úgy, mintha a jóisten arra teremtett volna, hogy vigyázzak rá. Amikor mélyponton volt, mindig hozzám fordult. Ez főleg az 53. születésnapja környékén csúcsosodott ki, akkoriban alig volt mellette valaki. Nagyon magányos volt – emlékszik vissza az úszónő. – A születésnapján várta a sok vendéget, készült nagyon, de a sok tucat ember helyett talán ketten-hárman mentek el. Nagyon csalódott volt.

– Sokszor hívott éjszakánként, amikor ment hazafelé egy előadásról – mesél tovább Csilla. – De előfordult olyan is, hogy képtelennek érezte magát arra, hogy színpadra álljon. Ilyen volt az az ominózus győri balhé is, amikor nem ment el egy előadásra. Erről sokat írtak annak idején a lapok. Ott voltunk akkor a parkolóban. Azt mondta, nem tudja a szöveget, nem képes kiállni az emberek elé. Kétségbeesett volt. Egy rövid huzavona után beparancsoltam a kocsiba, és elhajtottunk. Bécsig meg sem álltunk, ahol napokat töltöttünk el. Semmi sem volt nálunk. Ott nagyon jól éreztük magunkat – mondja az 56 éves asszony elmerengve, majd hozzáteszi:

– Karcsi a magánéletében szomorú em­ber volt. Vágyott a szeretetre, az elismerésre. A gyöngédségre, amit ritkán kapott meg. Talán kétszer az életében. Azt mesélte, hogy a világon akkor volt a legboldogabb, amikor gyerekként a nagymamája megsimogatta a feje tetejét. Attól az érintéstől igazán biztonságban érezte magát. Ezt az érintést, vagy legalábbis olyat, ami hasonló érzéseket váltott ki belőle, egyedül Liptai Claudiától kapott meg később, felnőtt férfiként. Ezért is ragaszkodott ennyire Clauhoz, mellette nyugalomra lelt a mindig háborgó lelke. Ő volt számára a nagy szerelem – ismerte el az asszony. Gesztesi Károly január 4-én, 56 évesen vezetés közben kapott szívinfarktust, az életét nem tudták megmenteni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088437_auto_resized.png
origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711708813
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076988_auto_resized.png
metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090466_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089984_auto_resized.jpg
ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711708813
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711708813
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel