Celeb

Előző éjjel szakított férjével - másfél órán át sírt az adás előtt Ábel Anita

F. Zs.

Létrehozva: 2019.04.10.

Eddig sosem hallott családi drámákról mesélt a Borsnak a színésznő. Ábel Anita fegyelmezett gyerekként akkor is forgatott, amikor meghalt az édesapja, és válásakor akkor is a kamera elé állt, amikor legbelül zokogott.

Ábel Anita hároméves kora óta szerepel a képernyőn, ötévesen már főszerepeket játszott, majd következett a Szomszédok sorozat, ahova tizenkét évesen került be. Az akkor még gyerekszínésznő a felnőtteket is meghazudtoló fegyelmezettséggel végezte a feladatát, hajnaltól estig forgatásokra járt, mellette tanult, sosem panaszkodott, sosem késett. Még akkor sem, amikor 1992-ben egy estén váratlanul meghalt az édesapja, Ábel Péter filmtörténész. Az akkor 17 éves Anita másnap reggel felkelt és dolgozni ment.

– A nézők szórakozni akarnak, őket nem kell terhelni a színpadon álló ember bújával, bánatával – mondja a Borsnak Ábel Anita. – És ehhez minden körülmények között tartani kell magunkat. Az édesapám elvesztése rettenetesen megviselt. Másnap reggel azonban nem volt más választásom, nem tehettem tönkre közel száz ember munkáját azzal, hogy szomorkodom és sírok. Ezért felszívtam magam és amikor kigyulladt a felvételt jelző piros fény, játszottam, amit játszanom kellett.

A színésznő tinédzserként azt hitte, talán az édesapja elvesztésének ténye lesz az élete egyik legnehezebb időszaka, aztán jött a 2018-as év. Anitának október 31-én újra meg kellett tapasztalnia, milyen mélységekbe képes zuhanni az emberi lélek.

– Tizenhat év házasság után úgy döntöttünk, hogy külön- válunk. Nehéz döntés volt, de úgy éreztem, hogy ha külön folytatjuk, akkor kiegyensúlyozottabban és harmonikusabban tudunk együttműködni. Természetesen már akkor is az volt a legfontosabb, hogy a kislányunk boldogsága és biztonsága ne sérüljön – emlékszik vissza a történtekre Ábel Anita, majd folytatja: – Azon a napon, amikor én a NőComment első adását forgattam a Spektrum Home csatornán, a kislányom édesapja elköltözött a közös otthonunkból. A stúdióban ott ült Dobó Kata, Kovács Patrícia, Hajós András, Falusi Mariann, Balázsovits Edit, és persze a közönség. Az öltözőben, amikor senki sem látott, bevallom, nagyon sírtam, úgy éreztem, nem leszek képes elvégezni a feladatomat, annak ellenére is, hogy én hoztam meg ezt a döntést. A menedzserem, Kende Hofherr Krisztina másfél órán keresztül hol vigasztalt, hol lelkesített, végül valahogy úgy felturbózott, hogy maga sem hittem el, milyen erős vagyok. Emlékszem, egy zöld ruhában, tökéletes sminkben léptem a stúdióba, és most már tudom, hogy akkor senki sem vette észre rajtam, hogy mennyire össze vagyok törve legbelül. Visszagondolva, azt hiszem, hogy ez így volt jó. Arra születtem, hogy másokat szórakoztassak, a szomorú pillanataimat pedig megtartom magamnak és persze a barátaimnak.  

Ábel Anita a válása óta, ha lehet, még jobban belevetette magát a munkába, az Álomutazók mellett a Viasat 3 csatornán épp az „Ide Süss!” című műsorban találkozhatnak vele rendszeresen a nézők, láthattuk a „Gyertek át!” című RTL-es produkcióban, rendszeres vendége az ATV-n, a #Bochkor című produkciónak, és idén újra visszatér a NőCommenttel a Spektrum Home-ra is.

– Nagy öröm a női talkshow visszatérése a teljes stáb számára, büszkék vagyunk – mondja Anita, majd hozzáteszi: harminc adást rögzítünk, és május 26-án startol a műsor. Úgy érzem, mostanra lenyugodtak körülöttem a kedélyek, nagyon jó a viszonyom a volt férjemmel, reményeim szerint most egy sokkal nyugodtabb időszak köszönt ránk. Úgy érzem, hogy mindannyian jól vagyunk.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085637_auto_resized.png
origo.hu

Magyar Péter nyilvánosan gúnyolódott Varga Judit saját bántalmazásáról szóló drámai vallomásán - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711703711
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17069923_auto_resized.jpg
life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086128_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091259_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091212_auto_resized.jpg
vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711703711
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711703711
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel