Marlene Favela megbukott Mexikóban

A mexikóiak egyik legtitokzatosabb csillaga Marlene Favela, akinek legújabb sorozata, a Szeretned kell! a héten indult el a TV2-n.
A mexikóiak egyik legtitokzatosabb csillaga Marlene Favela, akinek legújabb sorozata, a Szeretned kell! a héten indult el a TV2-n.

A harminckilenc esztendős szépség egyelőre nincs férjnél és gyermeke sem született. Állítólag 2012 óta az erősen tetovált színész, Guy Davidyan barátnője, és kapcsolatukat a se veled, se nélküled örök harca jellemzi. Konkrétumokat azonban egyikük sem árul el a viszonyukról.

Marlene egyébként bájos arcával hódította meg a telenovell nézőket, és azzal, hogy feltűnően hasonlít Adela Noriegához. Hazánkban a Vadmacska című sorozat jó kislányaként lett ismert, de megunva a pozitív hősöket, egyre többször áll át a sötét oldalra. A Szeretned kell!-ben is egy pénzéhes asszonyt játszik, aki átgázolva saját gyermekei boldogságán is csak azon munkálkodik, hogy minél magasabb társadalmi pozícióba kerüljön és minél vastagabb legyen a pénztárcája.

– Nem értem a fanyalgókat, ez egy nagyon jó és élethű sorozat – válaszolta Marlene arra a kérdésre, miért nem aratott a telenovella osztatlan sikert Mexikóban, ahol rengeteg szegény ember él. – Képmutató kort élünk!

Marlene arra utalt, hogy a sorozat a gazdagok álságos világába kalauzolja a nézőket: luxusautók, álomotthonok, pénzkötegek, árulás, gyilkosság, szeretők, bántalmazások... – mindez egyszerre, egy helyen.

Ráadásul a nézőknek azt is nehéz elfogadniuk, hogy eddigi kedvencük, Fernando Colunga is egy velejéig romlott, pszichiátriai kezelésre szoruló, a gazdagságával kérkedő pasas bőrébe bújt. Marlene a sorozatban három gyermek anyja. A film népszerűsítése közben többször is megkérdezték tőle, el tudná e képzelni magát anyaként, de mindig kitért a válasz elől.

– Nem látom a jövőt, színésznő vagyok, de szeretem a gyerekeket!