Celeb

Marcellinának pszichológus segít múltja feldolgozásában

F. Zs.

Létrehozva: 2018.04.25.

A hazatérése után elemi erővel zúdulnak rá azok az érzések, amelyekről azt hitte, már nem okozhatnak sebet. A Nagy Duett-beli szereplése előtt a pótpapáját temette el.

Forrás: Végh István

Az énekesnő a fél világot bejárta – ha nem az egészet –, és komoly karriert épített magának. Úgy telepedett le újra itthon, hogy azt hitte, mindenből tanult, ami vele történt, de menet közben azon kapta magát, hogy a lelkét ért régi sérelmek még mindig ott motoszkálnak a gondolataiban. Egy szomorú haláleset és A Nagy Duettből való gyors kiesés is arra késztette, hogy végre szembenézzen régi démonaival. 

– Komoly témába trafál bele az, aki megkérdezi, annak idején miért mentem el – kezdi őszinte vallomását az énekesnő. – Nem volt más választásom. Szakmailag, emberileg nehéz helyzetbe kerültem, ellehetetlenítettek. Nem akartam erről nyilatkozni, de egyre több olyan dolog merül föl, ami arcba vág – magyarázza Marcellina, majd így folytatja:

– Régi emlékek, melyekről kiderült, hogy én ezeket nem is dolgoztam fel rendesen. Körülbelül négy éve írok egy könyvet, ami egy jó kis regénynek indult, a saját élményeimmel gazdagítva, de menet közben sokat változott. Most elment egy olyan irányba, hogy tulajdonképpen a terápiás könyvem lett, ennek segítségével próbálom magamat egy kicsit hely­retenni. 

Amikor az énekesnőt a csalódottsága konkrétumairól kérdezzük, így mesél: 

– Annak idején körülbelül négy ember döntött arról, hogy kinek lehet lemeze, fellépései. Én mind a négy fontos emberrel konfrontálódtam, mivel nem voltam hajlandó olyan dolgokat meglépni, amiket szerettek volna tőlem. Ha nincs a külföldi lehetőség, lehet, hogy én ma nem vagyok énekesnő – meséli, majd folytatja.

– A jelen helyzetemben egy olyan ponton vagyok, hogy felkerestem egy szakembert. Furcsa, mert én egy olyan típus vagyok, aki a csalódásait gyorsan hátradobja, és megy tovább az úton. De kiderült, hogy attól még, hogy hátradobtam, bizony ott voltak, vannak ezek a csomagok. Most, hogy itthon vagyok, és sok emberrel beszélgetek, fizikális erővel köszönnek vissza a le nem tett sérelmek és fájdalmak. 

Marcellina számára A Nagy Duettben való szereplés sem hozott annyi örömöt, mint amennyit szeretett volna nyerni belőle. Mert bár imádta, hogy egy profi stáb dolgozik a kezük alá, sajnos ő és partnere, Pumped Gabó volt az első kieső, ráadásul az adás előtti napon egy nagyon szomorú eseményen kellett részt vennie. 

– Szombaton temettük el az én pótapukámat Berlinben. Hubert, a német papa egy fantasztikus ember volt, az elvesztése nagy szomorúság nekem. Féltem, hogy másnap az élő show-ban látszani fog rajtam ez a fájdalom, de végül a papa temetéséről olyan ener­giákkal jöttem vissza, amitől fantasztikusan tudtam érezni magam. Ott volt velem mindvégig. A kiesés persze csalódást okozott, de túl vagyok már rajta. Egy új feladatra koncentrálok, a Fehér Éjszakák koncertsorozatot szer­vezem. 

Gabó autóversenyző lenne

A nagyszájú celeb most, hogy kiesett A Nagy Duettből, dolog nélkül maradt. Elmondása szerint gyúrni fog, és várja a következő tévés felkérést, mást nem tervez. Talán egyetlen dolog van, amivel mégis hajlandó lenne foglalkozni: imádja a tuningolt kocsikat.
– Imádom a versenyautókat, nekem is van egy némileg átalakított kocsim – mondja a Borsnak a celeb. – Ha nagyon munkát keresnék, szívesen lennék amatőr autóversenyző. Ha tud valaki szponzort, az légyszi küldje hozzám, mert elég sok pénz kell hozzá!

További információk:

A Nagy Duett kiesőivel készült élő chatbeszélgetésekért kattintson a borsonline.hu/backstage oldalra!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714091710
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163655_auto_resized.jpg
life.hu

Vajon elegendő a pénz a jó szülő-gyerek kapcsolathoz? - Így szúrta el Tom Cruise a gyereknevelést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714091710
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja