Már a jövő héten műtik Pataky Attilát

Jobban van, a Bors információi szerint, így jövő pénteken fekszik kés alá újra Pataky Attila! Aztán jöhet a lábadozás. Az Edda márciusig lemondta a koncertjeit.
Jobban van, a Bors információi szerint, így jövő pénteken fekszik kés alá újra Pataky Attila! Aztán jöhet a lábadozás. Az Edda márciusig lemondta a koncertjeit.

Az a pletyka járta körbe a magyar sajtót csütörtökön, hogy Pataky Attila péntek reggel egy élő televízióműsorban beszél betegségéről. Később azonban megtudtuk, ebből egy szó sem igaz. Ami azonban örömteli hír, hogy az énekes állapota az elmúlt napokban tovább javult, így most már az orvosok is tervezhetnek. Az EDDA frontemberére ugyanis újabb műtét vár, amelyet eddig éppen azért nem tudtak elvégezni rajta, mert a szervezete alaposan legyengült az elmúlt hetek megpróbáltatásai miatt.

– Attila napról napra jobban van. Az otthonában fekszik, és természetesen tele van tervekkel. Elvileg egy hét múlva az aranyerét is megműthetik és onnantól kezdve minden energiáját a gyors gyógyulásnak szentelheti majd – mondta Patakyék egyik közeli ismerősei.

– A szívinfarktusról szóló hírek csak pletykák. Attila egy vírusos-hasmenéses fertőzés miatt vesztett sok vért, amit pótolni kellett. Viszont így a szíve sem kapott elég vért egy időre, ez okozta a galibát, no meg a félreértéseket is – magyarázta a neve elhallgatását kérő forrásunk.

Zenészkörökben az a hír is elterjedt, hogy az EDDA-koncertek is elmaradhatnak idén márciusig – bár nemrég még azzal nyugtatta rajongóit az énekes, hogy ne is váltsák vissza koncertjegyeiket, mert még januárban bepótolják az elmaradást. Igaz, a márciusra történő halasztásról az együttes eddig nem adott ki közleményt. Mindenesetre ha így is van, teljességgel érthető. Pataky ugyanis feltehetően az újabb beavatkozást követően hosszabb időt adna magának, hogy újra ereje teljében láthassa őt több tízezer rajongója.
Pataky Attila nyilatkozni egyelőre nem kívánt, de azt mondta, még néhány napra biztosan szüksége van, aztán majd jelentkezik.