Majka részegen összeverekedett Dopemannel

Majoros vállalja a felelősséget, ő kezdeményezte a balhét, nekiugrott Dopemannek. Ütés ütést követett, és bár szétválasztották őket, szinte biztos, hogy a háborúnak lesz folytatása.
Majoros vállalja a felelősséget, ő kezdeményezte a balhét, nekiugrott Dopemannek. Ütés ütést követett, és bár szétválasztották őket, szinte biztos, hogy a háborúnak lesz folytatása.

Azt hitték, örökre barátok lesznek, mára azonban véres háborút vív egymással a két híresség. Hogy pontosan min vesztek össze, arról mindketten hallgatnak, de nyilvánvaló, hogy egy korábbi közös üzleti vállalkozáson kaphattak össze, s ez csapott át gyűlölködésbe. A viszály évek óta tart, és csak idő kérdése volt, mikor jön el a pillanat, amikor a két nehézfiú és társaságuk egymásnak esik. A tettlegességre szombat estig kellett várni.

A Bors információi szerint Majka és Dope­man egy budapesti szórakozóhelyen futott össze. Mivel mindketten fogyasztottak alkoholt, az érzelmeiknek nem tudtak parancsolni, s egy rövid szájkarate után kitört a balhé. A hírek szerint Majka ütött először, a kidobók ekkor értek a du­lakodókhoz, és leszedték egymásról a fiúkat. Innentől mindketten másként emlékeznek: Dopeman szerint ők gyepálták el Majkát, Péter azt állítja, hozzá sem mertek nyúlni.

Az eset azért látott napvilágot, mert a felek vasárnap reggel ­hivatalos Facebook-oldalukon kezdtek üzengetni egymásnak. „Várlak Pityinger, te rohadt kislány!” – írta Majka. A válasz sem maradt el: „Szájkarate tigris, teli lettél vágva” (jól arcon ütöttelek – a szerk.) – írta Dopeman. Utóbbi azt mondta a Borsnak, ő nem akart balhét:

– Az este folyamán már vagy ötször összefutottunk, direkt rá se néztem, nehogy gond legyen – mesélte a rapper lapunknak. – A táncparketten, ahol a feleségével és annak a barátnőjével táncolt, elmentem mögöttük, de nem fértem el, ezért a barátnőt udvariasan megérintettem, hogy adjon egy kis helyet. Erre hallottam meg a fába szorult féregére hasonlító sikítást – így Dopeman.

– Majka azt üvöltötte, hogy f…opó! Én nem válaszoltam, indultam volna tovább, amikor aljas módon, oldalról és hátulról rám ütött egyet. Ekkor elkaptam és a földre vittem, de már ott is voltak a portaszolgálatosok és szétszedtek minket, őt meg kivitték az utcára, ahol tovább ordítozott. Egyebek között édesanyám szexuális zaklatásával fenyegetett, és nekem is ugrott, ekkor kapott egyet az öcsémtől. Ahogy viselkedett, az őt minősíti. Negyvenévesen, egy hétéves gyermek apjaként, alternatív államfőként én nem azzal akarom tölteni az időmet, hogy Majkát húzogatom a földön. Az ügyet részemről lezártam, nem fogok vadászni rá, persze, ha kér még, akkor kaphat.

© Fotó: Birton Szabolcs

Majka azóta már törölte a bejegyzéseket, lapunknak azonban elmesélte a történteket:

– Vállalom a felelősséget, én tettem meg a kezdő lépést, én ugrottam neki – kezdte Majka. – Több­éves sérelem csúcspontja volt ez a pillanat. Amit az elmúlt években mondott rólam, amiket terjesztett, ha valaki úgy beszél, ahogy ő, ne csodálkozzon, ha kap egyet. Ott volt vagy kétszáz szemtanú, úgyhogy ezért is vicces, hogy azt állítja, ő kevert le nekem, és nem én neki. Szánalmas – mondta Majoros. – Elnézést kérek mindenkitől a
viselkedésem miatt, kivéve a két testvért. Sajnálom, hogy az it­tas­sá­gom miatt le­alacsonyodtam az ő szintjükre.