Celeb

Majka nemet mondott az RTL klub millióira

Bors

Létrehozva: 2017.09.30.

Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg a rapper-műsorvezetőt egykori csatornája – tudta meg a Bors. A helycserés támadás nem sikerült, Majka maradt a TV2-nél.

Megpróbálta visszacsábítani az első ValóVilágban fölfedezett egykori sztárját az RTL Klub: Majoros Pétert mesés állásajánlattal kínálták meg. Úgy tudjuk, hogy a meglepetésszerű megkeresés augusztusban érkezett, s többek között az X-Faktor műsorvezetésére szólt – az RTL szívesen látta volna Majkát párban Kiss Ramónával. 

Majka számára nem lett volna ismeretlen a terep, hiszen az RTL Klubnál indult a karrierje. Ügyesen élt a valóságshow után a csatornánál kapott lehetőségekkel: több műsort is vezetett az RTL kis csatornáján, a Cool Tv-n, ami robbanásszerű zenei kar­rierje mellett óriási népszerűséget hozott neki. Az RTL Klub azonban sosem bízta meg Pétert igazán komoly feladattal, ezért is mondott igent 2010-ben a TV2 hívására, ahol az Ezek megőrültek! című népszerű műsort vezethette fő­műsoridőben. 

– Az RTL Klub azt szerette volna, ha Majka nem vállalja el a Sztárban sztárt – mondja lapunknak egy névtelenséget kérő, az ügyre rálátással rendelkező tévés médiapiaci szakember. – Ezért igen sokat áldoztak volna, azt beszélik, hogy igen tisztességes összeggel kínálták meg. De legyünk tényszerűek, mivel ő az egyik legnépszerűbb médiasztár, kapkodnak utána. Ám az elmúlt években a TV2-nél szakmailag sokkal jobban meg is becsülték Majkát (ha az ő szemszögéből nézzük a dolgot), bátrabban használták, aztán bejött a számításuk, Péter tényleg kivételetelesen ügyes mindenben. Sikerei vannak, jól érzi magát. 

Majkát nem véletlenül augusztusban környékezték meg, ekkor már szárnya kelt a pletyka, hogy Stohl Andrásnak komoly ajánlata lesz a TV2-től, amit valószínűleg el is vállal majd (így is lett végül), hiszen öt éve nem kapott élő show-műsort feladatul, be kellett érnie a Válótársak című sorozat egyik főszerepével. Ilyen körülmények között az RTL-nek nem volt más választása, tudta, hogy erős embert veszít, így előremenekült, és „vissza akarta lopni” a Róna utca fenegyerekét. De végül csalódnia kellett, Majoros nemet mondott az ajánlatra. 

Megkerestük Majkát, hogy megkérdezzük az ügyről, a nagyszájú rapper azonban most igen szűkszavúnak bizonyult: – Nem a sajtó dolga ez – kezdte. – Élő szerződésem van a TV2-vel, nemsokára indulok Az 50 milliós játszmával – szögezte le, amiből az is világos, hogy nem járt le a szerződése, így az RTL Klubnak a TV2-ből való kivásárlása is sokba került volna. Kerestük az RTL Klubot is, onnan sem kaptunk bővebb nyilatkozatot: 

– Ilyen ügyekben nem beszélünk soha – mondta a Borsnak Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. Megkérdeztük a TV2-től is, ahol azt válaszolták: „Majka alapember a TV2-nél és ez a jövőben is így lesz. Itt kapott lehetőséget tehetsége kibontakoztatására és vált az egyik legnépszerűbb televíziós személyiséggé. Nem meglepő, hogy az élesedő nézettségi versenyben ajánlatokat kap, de lojalitása erősebb a konkurencia csábításánál” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Helycsere Ördög Nórával 

Nem először történik, hogy a két legnagyobb kereskedelmi csatorna, a TV2 és az RTL Klub odáig megy a rivalizálásban, hogy egymás sztárjait csábítja el. Ördög Nóra saját nevelésű sztárjuk volt, tizenhárom éven át dolgozott ott, végigjárva a szakmai ranglétrát egészen a segédszerkesztőtől az élő műsorok vezetéséig, később a csatorna arca is volt, aztán 2014-ben átigazolt a konkurenciához. Persze az RTL-ben sem ültek ölbe tett kézzel, még ugyanazzal az ajtónyitással, amivel kiengedték Nórit, „behúzták” Szabó Zsófit, aki a TV2 egyik ikonikus arca volt éveken át. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714021215
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714021215
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153800_auto_resized.jpg
life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714021215
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158902_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után